Az szemét dolog, ha sokkal kevesebbért veszem meg a felkínált cikket, mint amennyit az ér? Kihasználva ezzel az eladó naivítását?
Én jól járok vele, a partner nem. Van, hogy (később, a szerződés megkötése után) vissza követelnék a pénzüket!
Ilyenkor én már nem tudok mit tenni.
"Nem ez a lényeg."
Csak azért lényeg, mert szerintem full kamu a történet, és ha az, totál felesleges energiát fektetni a megválaszolásába.
Tényleg ennyire nem értitek hogy átvitt értelemben írtam? Nyilván nem fogom leírni mit csinálok mert sok barom elkezdené, a végén meg nem maradna piacom. Ez egy rendkívül érzékeny és szűk piac és így is akad konkurencia. Nem fogom egy fórumon hirdetni, mert valaki elmondja a haverjának az még 2 haverjának, azok még néhánynak a végén meg 100 ember fog ráállni.
Itt nem erről van szó.
Egyébként velem is megtörtént már olyan, hogy egy ilyen sátras könyvárus feljött megnézni a könyveinket, úgy volt elviszi az összeset, erre összeválogatta a színes fotósokat, gyerekkönyveket, stb és közölte, hogy ad érte 2000 forintot, vagy elmegy. Nem tudom hogyan babonáztak meg, de 2000 forintért odaadtam vagy 30 olyan könyvet, ami 30-60 ezret simán ért. Így verik át az embert. De nem panaszkodhattam, mert fel volt kínálva a lehetőség, hogy ne adjam oda a cuccaim és még számlát is kaptam.
Na az én esetem hasonló, csak én ugyanezt cégekkel csinálom.
Én kimondottan vágyom arra, hogy egy padlásról előkerült ótvar állapotban lévő Munkácsyt vegyek 30 ezerért a bolhapiacon. A kereskedő is örülne, meg én is.
Ő is boldog, hogy ennyiért rámsózhatta azt a kacatot, én is boldog vagyok.
Ő kiárult 500 ezret a 100 ezer forintért vett lomokból, és boldog.
Én is boldog vagyok, mert van egy Munkácsym.
És ugye ezek szerint csak akkor vagyok genya, ha én már a vásárláskor látom, hogy az egy Munkácsy?
És ha utólag jövök rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!