Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ismertek olyat akinek van...

Ismertek olyat akinek van legalabb 100 millioja befektetni?

Figyelt kérdés
Ha igen en tudok egy jo lehetoseget. Roviden annyi (ha erdekel irj privatba), hogy a szulovarosomban volt egy termelesi ag, ami megszunt, aztan mar csak raktarozas volt es feldolgozas, ami 3 eve megszunt. De ugy, hogy a kulcsdolgot nem otthagytak, hogy leegye az ido, hanem kulfoldrol jott egy csapat, szetkaptak es elvittek. Na ezt a kulcsdolgot lehetne ujja epiteni, ez tuti menne, az adott szakmabelieknek az eszeben van meg a telepules. Minden adott, a telepules vezetes igy alakitotta ki szerkezetet, hogy kitudja szolgalni ezt, autopalya van... Viszont ez egy draga mulatsag, de tuti, hogy menne. En ugy jonnek a kepbe, hogy van foldem itt aminek a helyen lenne ez ( ut meletti) ezt a befekteto tolem venne meg, (mastol amugysem tud, mert csak helyi emberek vehetnek foldet) meg nekem elovasarlasi jogom lenne, mert ekkora businesshez ez a legjobb terulet. Valamint beleraknam a helyi ismeretsegemet, hogy gyorsan engedelyeket kapjunk, nem kell varni honapokat. Valamint a annyit kernek meg, hogy az adott osszeget a beruhazasra en kezelhessem mint projekt manager! Ennek annyi a lenyege, hogy pl 100 millio a beruhazas, ez az en szamlara kerulni kozjegyzo elott, minden torvenyesen. Nekem a hasznom a foldek utani vetel arbol lenne, plussz a projekt penzenek a kamata az enyem lehetne. Pl 100 millio a projekt, de azt nem egyszerre fizetjuk ki, hanem reszletekben, eloszor a foldmunkak, majd kozmuvesites... Egyszer 8 millio, aztan 11millio... A tobbit en meg berakhatnam 3 honapos kincstarjegyekbe es ezeknek a kamata az enyem lenne. Eleg korrekt ajanlat nem?

2015. máj. 12. 20:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Szóval van egy Amct diplomád, aminek semmi köze a projektszervezéshez, ennek értéke 25-35 millió ft, legalábbis, amíg megcsinálod.

Meg van egy 2,5 napos képzésed.

Valakit te nagyon ostobának nézel. 100 milliót bárki be tud rakni kincstárjegybe, te nem kellesz hozzá :D

2015. máj. 13. 15:05
 22/37 A kérdező kommentje:
Van hát! Treasury pozícióban vagyok!
2015. máj. 13. 15:10
 23/37 A kérdező kommentje:
Az agile-t és prince-t csak brazilok csináltam meg mert maradt bent szabadnapom! Gondoltam miért ne 1 hét alatt meg volt mind2!
2015. máj. 13. 15:11
 24/37 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg nem értem, hogy miért kell neked más pénze? Van neked is bőven :D

Szóval nem értem kit nézel madárnak?

2015. máj. 13. 16:33
 25/37 anonim ***** válasza:
A magas pozícióban lévő, nemzetközileg elismert diplomával rendelkező felsővezetők nyilván a gyakori kérdéseken keresnek befektetőt.
2015. máj. 13. 16:57
 26/37 anonim ***** válasza:

Az agilis nem egy konkrét módszer, hanem vannak agilis projekt módszerek. Ezek közül konkrétan melyiket választanád?

Egyébként az agilis most nagyon felkapott, de én nem szeretem, valamint tipikusan az ilyen típusú projektekhez szerintem nagyon nem illeszkedik.

Én ezt biztos nem valamelyik agilis módszer segítségével csinálnám, így ajánlanál kérlek a helyére egy másikat?

2015. máj. 13. 17:08
 27/37 A kérdező kommentje:
Persze, erdei iskola projekt modszert a legjobb! Egyebkent az, hogy te nem szereted az agile-t az a te bajodd! Teny, hogy ez inkabb a kreativ iparban hasznalatos modszereket tartalmaz, de en kreativnak gondolom magam, es nem riadok vissza a nem ortodox megoldasoktol. Erre van a prince kerpzes. Egyebkent, lehet, hogy nem is befektetot keresek, hanem szociologiai kutatast vegzek!? Igy mar passzolna az agile nem?:p
2015. máj. 13. 17:15
 28/37 anonim ***** válasza:
Tehát a lényeg hazudozol megállás nélkül és lehetséges, hogy egy kutatás érdekében :)
2015. máj. 13. 18:38
 29/37 anonim ***** válasza:
Nem, a szociális kutatáshoz egyáltalán nem passzolna az agilis, sajnos ez mellé :)
2015. máj. 13. 18:44
 30/37 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy megint kérdezek, de hogy kaphat képesítést aki nem tudja leírni a választ helyesen? :) Tudod, általában

le kell tenni az asztalra, mielőtt le akarod csupaszítani

teljesen. És nem az kell, hogy mit mondasz, hanem adott

cég milyen referenciával szolgál rólad, mint személyről.

Persze én más területen mozgok, nem akarok az élelmiszer-

iparba betörni :)

2015. máj. 13. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!