Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy tudok elinditani egy...

Hogy tudok elinditani egy takarítói vállalkozást?

Figyelt kérdés
Egy takarító vállalkozást szeretnék csinalni, ehez mien végzetségre van szükségem hogy csinálhassam?

2015. ápr. 22. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmilyenre, de csak akkor indítsd el, ha van min. 50 ezer ft-od havonta adóra.
2015. ápr. 22. 18:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom szepen
2015. ápr. 22. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Keress egy könyvelőt! Ez az első lépés! Beszélgess vele és dönts,hogy akarod-e még.
2015. ápr. 22. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:

1-es;adót csak jövedelem után kell fizetni;miért lenne 50 ezer az adó,ha nincs annak megfelelő kereset?

Azért talán valamilyen végzettség mégis kellhet,de hogy milyen,azt nem tudom.

Biztos attól is különbözhet,hogy hol akarhat takarítani valaki.

2015. ápr. 23. 05:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Az nem adó hanem járulék. De sok hozzáértő jár ide. Végzettség persze hogy kell.. vegyszerekkel kell dolgozni, dolgoztatni stb.. Nem olyan egyszerű az de nem is túl bonyolult.
2015. ápr. 23. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Nos, miután jól "ledorongoltatok" többen is (1-es vagyok), el kell mondanom, hogy takarító egyéni vállalkozó vagyok, semmilyen végzettséget nem kértek a vállalkozás indításakor és igen, az 50 ezer ft az adó, mégpedig úgy hívják, hogy KATA= kisadózó vállalkozások tételes ADÓJA. Ennél persze választhat nagyobb adózási lehetőséget is _ kisebbről nem tudok... (csak akkor, ha nem főállásban csinálja).

Szóval ezt én is mondhatnám, hogy aki nem ért hozzá, az miért osztja az észt a másiknak, miért szól bele?

Ja, és nem jövedelem után kell adózni, hanem minimálbér után - ha van bevétel, ha nincs. Úgy tudom, BT-nél is így van, a KFT-t nem tudom...

2015. ápr. 23. 19:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2015. máj. 18. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!