Hogyan lehetne legolcsóbban elindítani egy vállalkozást?
Figyelt kérdés
Vagy hol lehetne ez-ügyben tanácsot kérni, ennek részletesebben utána olvasni, hol szolgálnának tanácsokkal?
Mik az alapfeltételei egy vállalkozás indításának?
2014. márc. 25. 11:30
1/7 anonim válasza:
Egyéni vállalkozói regisztráció vagy valamilyen társas vállalkozás megléte, úgy tudom, semmi más. Kivéve persze, ha az adott területen, amellyel vállalkozóként foglalkozni szeretnél, valamilyen speciális előírás van érvényben vagy képzettség szükséges.
2/7 A kérdező kommentje:
Gondolom a havi 50.000 Ft befizetése állambácsi felé akkor is szükséges.
2014. márc. 25. 11:57
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Összefoglalva: ha valaki főállású kisadózó,
akkor havonta 50.000 forint a KATA,
ha másik cégben is dolgozik, ahol szintén biztosított,
akkor a fizetendő KATA összege csak 25.000 forint.
2014. márc. 25. 13:17
5/7 SzarvasLászló válasza:
Mindenkinek a KATAról csak a jó része jut eszébe, az 50eFt-os és a 75eFt-os adózás.
Ha ez annyira jó lenne, akkor mindenki ezt választaná.
Általában indulásra nagyon jó ez az adózási forma.
Olvasd el az előttem szóló által ajánlott cikket is.
6/7 A kérdező kommentje:
nekem nyilván indulásra kellene :) de az akkor is kb 1M ft-ot tőkével lenne élhető...
2014. márc. 25. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!