Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyibe kerulne egy olyan...

Mennyibe kerulne egy olyan automosot csinalni ahol lanyok mossak az autot bikiniben?

Figyelt kérdés
Keves ilyenrol tudok, szerintem lenne ra kereslet, kerdes hogy mennyi engedely kellene hozza.
2015. ápr. 17. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel a legtöbb autós csak át akar hajtani az automata mosón, aztán megy is tovább, így valójában nem érdekelne annyi embert, mint az amcsi filmekben.
2015. ápr. 17. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Én sem látok erre nagy keresletet. Nyáron rendezvényeken páran biztosanak lemosatnák csajokkal a kocsijukat, de tömegesen biztosan nem.

A gond ott kezdődik, hogy gépi mosó van 1000 Ft-ért, 10 perc alatt kész és kézzel nem lehet úgy lemosni mint gépekkel.

Ha meg 5e Ft egy autómosás, akkor abból elmegy az ember prostituálthoz és nem csak a nyálát csorgatja a volán mögött.

2015. ápr. 17. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Jó ötlet, de sok engedély kell hozzá. Egy autómosó akár kézi egyszerűnek tűnhet, de sok öko szempont is van. Csak úgy a vizet nem engedheted ki bárhová, mert amivel a kocsit mosod az szennyvíznek minősül és veszélyesnek is, mert lyan vegyszereket használsz a mosáshoz ami nem kerülhet bárhova. Az antsz is nagyon ellenőrzi ezt + az sem mind1 mivel mosod az autót. Utána kell járni, vannak bio autómosók, azok nem sszennyezik a környezetet. Én a helyedben első körben, ha már ilyen csajos dolgot akarsz váltsd ki a vállalkozásodat valami szolgáltatás jellegű teáor számmal, vegyél fel alkalmazottnak egy mosólányt. A munkaszerződésébe szinte bármit beleírhatsz azt te határozod meg és ő aláírással igazolja, hog betartja a munkaköri követelményeket. Ha te azt írod előt, hogy a céged nevével jelzett bikiniben kell mosni akkor abban. Ja igen és én kezdetben nem autómosót nyitnék, hanem úgy hirdetném magam hogy pl. " Mosassa autóját Icukával, kényelmesen a saját otthonában." vagy "Icuka piszkosan szereti, az otthonában fényesre keféli" ez csak egy hülye példa de a lényeg, hogy nem saját autómosó hanem házhoz megy az autómosós csaj és valami bio mosószert használ X Jakab otthonában amitől nem döglenek ki a virágok se az udvarban :D De akkor már ránk csajokra is gondolhatnál és vehetnél fel egy mosófiút is. Neked is nagyobb bevételre lehetne lehetőséged, mintha csak a férfiakat célzod meg;). Amúgy én amilyen lusta vagyok simád kihívnék egy mosófiút. Itt nálunk egy ideig ment ez a házhoz szállítós autómosó, de nemigazán foglalkozott a marketing résszel, reklámozással stb és nem is ment neki sokáig a vállalkozása.
2015. ápr. 18. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve, hogy egy rosszul elvégzett autómosás kárt is tehet a fényezésben.

Például beáll egy új bömös a mosódba, majd az egyik szellemileg visszamaradott, de bomba testű bikinis lányod végighúzza a száraz törlőjét a poros autón, vagy netán rádől a motorháztető olyan pontjára, ahol behorpad.

A javított vagy elhasználódott, elévült részeket letépheti, lejoptathatja a magas nyomású, stb...

Meg amit az egyes írt! Teljesen egyetértek vele.

Autómosásban vagy olcsót, jót és gyorsat kell produkálni vagy luxus minőséget a belvárosban, ahová vihetik a sok luxusautót, és ti szalon állapotúra vaxoljátok, cseppmentesen szárítjátok és befújtok a pacsuli új autó illatú kölnivel is.(kárpit tisztítás, alváz, motor mosás, rozsda elleni lekezelések, gumi, bőr ápoló szerek, stb..)

2015. ápr. 18. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!