Szerintetek egy effajta kis üzlet hosszabb távon jövedelmezőbb lehet minimálisan?
Figyelt kérdés
Nos arra gondoltam, hogy megvennék olcsóbb kerteket, majd magasabb áron továbbadni. Azt vettem észre az ilyen hírdetések nagyon minimalista módon vannak megírva (kert eladó) valamint a tulaj látszólag nem nagyon akar foglalkozni vele, csinál egy képet pl a kapuról meg egyet a homlokzatról, ami nem fest túl jól és általában jó nagy kupi van az udvar részen is. Tehát megvennék egy ilyen kertet, kicsit kipofozom, levágom a füvet, rendet teszek, minimálisan költök rá, megírok egy pofás kis hírdetést és mondjuk eladom úgy, hogy keresek rajta pár 10 ezret. A hírdetéssel nincs bajom(írtam már és érdekel a téma sok marketing könyvet olvasok), a rendezéssel nincs bajom és ha nem veszik meg rögtön azzal sem, addig legalább van egy kis hétvégi telkem. Célom az, hogy a megtakarított pénzem ne a bankban legyen ahol mondjuk kamatozik évente 25-30 ezret, hanem kissé nagyobb hasznot szerezzek belőle(mondjuk évi 2 kert eladásával 100-150ezer). És nem gondolom kockázatosnak, mert ha végképp nem tudom eladni, még mindig van egy kertem, nem buktam a pénzt. Nem is akarok belőle meggazdagodni és nem nagyban akarom csinálni. Tudom, hogy sok munka van vele mire kipofozok egy kertet és tudom, hogy a munkaköltséget nem fedezi az eladási ár, de nekem van hozzá kedvem, hétvégi semmittevés helyett.2015. ápr. 5. 09:46
11/11 A kérdező kommentje:
Józan paraszti ésszel gondolj bele, hogy nagyobb e a kereslet ott, ahol sok embernek van telke és adják veszik. 22 vagyok és nem szeretem a semmittevést. Rabszogla nem akarok lenni, ne a pénzszerzés a fő cél, csak az, hogy többet kapjak érte, mintha bankban volna.
2015. ápr. 5. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!