Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyire tűnhet banálisnak...

Mennyire tűnhet banálisnak ez? Mit gondoltok? (franchise üzlet)

Figyelt kérdés

Első éves, pénzügyi szakon lévő egyetemista vagyok, mindigis érdekelt a saját vállalkozás. Mióta dolgoztam a KFC-nél, nagyon elkezdett érdekelni a franchise vállalkozás, az ötlet meg is lenne, egyedi lenne a városban ahol lakom, kereslet is lenne rá (de persze ez még véleménykutatást igényel). Ez a Bürger King lenne, viszont a termékein kivül nem sokat tudok róluk (politikájuk, hogyan készitik a termékeiket stb). Tehát ehhez egy teljes körű látogatásra lenne szükségem, egy Bürger King éttermén belül, ától cettig, és akármilyen banálisnak is hangzik arra gondoltam hogy egy magyarországi Bürger King tulajdonossal kapcsolatba lépnék, megbeszélnék vele egy xy időpontot, amikor ő hajlandó nekem megmutatni az étterem működését (persze titoktartási nyilatkozat cserébe).

Mit gondoltok? Rossz ötlet?

2015. márc. 31. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

sokat segítene, ha tudnád a cég nevét

[link]

2015. márc. 31. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Franchise üzletbe tudtommal van beszálló költség, ami ilyen kaliberben jó pár milla kapásból.
2015. márc. 31. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
A BK második marad , nem vele próbálkoznék .
2015. márc. 31. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Fusion Rt.

1066 Budapest, Oktogon tér 1.

Ő tőlük kell érdeklődni ők a magyar Burger King fő képiselete.

Itt kezdődik az első probléma.

"A Fusion Rt. jelenleg nem tervezi további franchise partnerek bevonását."

A másik dolog hogy egy Burger King éttermet nyitni nem 10-20 millió hanem száz milliókban gondolkozz.

Alapból egy ilyen világ hírű gyorséttermenek a franchise jogait megvenni nem 2 ft.

Meg egy kezdő vállakozónak nem fognak franchise jogokat adni azért ők se hülyék...

Először valami kissebb válakozásban gondolkozz...

Egy Burger King elég nagy falat lenne a számodra.

2015. márc. 31. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
10-15 évvel ezelőtt nagyjából 20 millióba került egy a konkurens M betűs étterem franchise jogainak megvétele, azt nem tudom, hogy mennyi időre. Na, most 2015-ben ez nyilván több pénz. A másik dolog, hogy ilyen jogot csak annak engednek, akinek megvan a megfelelő a szakember-gépezete.
2015. márc. 31. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a városodban valóban igény van egy Burger King-re, akkor egy igényes kis büfét is sikerre tudsz vinni. De ezek tipikusan nem azok a vállalkozások ami a meggazdagodáshoz vezet.
2015. ápr. 1. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!