Meg lehet azt csinálni? Hogy veszek valami olcsó terméket, s eladom dupla annyiért. Majd a pénzből megint és megint mindig megduplázom. Elméletileg így elég kevés (kb 20) alkalom után milliárdos leszek. Ha csak fél év alatt
sikerül eladni akkor is csak 10 év ennyi idő alatt meg még megéri a semmiből 20 lépéssel milliárdosnak lenni.
Ha lehetséges miért nem csinálják. Ha nem lehetséges akkor hol a buktató?
Írásod alapján visszaszámolva a terméked vételi ára 953,67Ft kerekítve 955Ft.
Az addig rendben van hogy duplázgatsz, de a 20adik alkalommal hol találsz olyan balekot, aki megvesz tőled egyszerre 524 288db bóvlit dupla áron?
A kérdésed alapján 9-11 évesnek saccollak, amennyiben több vagy, akkor komoly gondok lehetnek veled. Részvétem a családodnak!
a 100% árrés elég gyakori. inkább veled van gond ha ezzel nem vagy tisztában.
az általad baleknek nevezett ember pedig nem balek, csak kényelmes. Választhat hogy vagy felkutatja a piacot a legjobb árért, vagy megveszi a terméket azonnal annyiért amennyiért én kinálom.
nem lehetsz valami jó emberismerő se ha ezt se tudod, hogy elég sokan az utóbbit választják
ráadásul bóvliról se volt szó. bóvlival meggazdagodásnak még a feltételezése is nagy ostobanság. egy válaszon belül 3 kicsi ostobaság is kicsit sok lenne, három nagy ostobaság viszont már nagyon sok. nem gondolod?
személyeskedés helyett inkább arra figyelj, hogy ne irj jóval nagyobb ostobaságot mint amekkorának az én irásomat minősited.
Galambom, ha az Excellel nem boldogulsz, próbálkozzál számológéppel, az eredmény mindkét esetben 955Ft/db-ra jön ki.
"az általad baleknek nevezett ember pedig nem balek, csak kényelmes."---tartom a véleményemet továbbra is az egy balek aki elkölt 1 000 000 000Ft-ot sok kis kacatra, miközben nem néz utána az áraknak!
"Választhat hogy vagy felkutatja a piacot a legjobb árért,"---ez egy jó kereskedőre igaz!
"vagy megveszi a terméket azonnal annyiért amennyiért én kinálom."--- sikerült definiálnod a balekot, gratulálok hozzá :)
"bár az már kiderült, hogy csak ostobaságok megállapitásához és még ostobább személyekedéshez értesz..."---részben igaz mindkettő!
Valóban megállapítottam és levezettem, miért beszéltél ostobaságokat. Valamint személyeskedő stílusban felhívtam figyelmedet ezen tényre, amiért elnézést kérek! (Ezek szerint 11-nél idősebb vagy)
"ráadásul bóvliról se volt szó"---nálam a 955Ft-os termék még beleillik a bóvli kategóriába, persze ízlések és pofonok, másnak lehet a modern technika megtestesítője is egy ilyen termék.
". bóvlival meggazdagodásnak még a feltételezése is nagy ostobanság."---nem az, sőt egy-egy bóvli termékkel nagyot lehet kaszálni pl. színes műanyag karkötők, gumilabda, üveggolyók, kiskatonák, bizsuk stb. Mind hatalmas üzlet!
"egy válaszon belül 3 kicsi ostobaság is kicsit sok lenne, három nagy ostobaság viszont már nagyon sok. nem gondolod? "--- DE IGEN, EZÉRT IS VIGYÁZHATNÁL MIKET ÍRSZ!
"személyeskedés helyett inkább arra figyelj, hogy ne irj jóval nagyobb ostobaságot mint amekkorának az én irásomat minősited."---ismételten igazad van, személyeskedtem elismerem! Az ostobaságokat illetően pedig, nagyon össze kellene magam szedni ahhoz, hogy ezen a téren lepipáljalak :)
Őszintén bevallom, nagyon felcsigáztad a kíváncsiságomat. Amennyiben szabad megérdeklődnöm, mi ez a csodálatos termék?
Az nem balek aki ahelyett hogy piackutatással nyer 1000 Ft-ot, ez idő alatt ennek a többszörösét keresi meg.
Inkább az a balek aki 1000 Ft-ért átkutatja a piacot.
Attól pedig, hogy egy termék 1000 Ft még egyáltalán nem biztos, hogy kacat.
Attól, hogy te kacatokban gondolkozol, még nem mindenki van így.
Látom el se tudod képzelni, hogy egy több tizezer vagy akár 100 000 Ft-os eszköz egy preciziós alkatrésze - aminek a nyesanyag értéke akár csak 1 Ft, vagy annyi se, akár 500 Ft értékű is lehet (de több is), ha az preciziósan meg van munkálva.
És érhet egy ilyen amugy 500 Ft-os alkatrész valakinek 1000 Ft-ot de akár többet is, annélkül hogy balek lenne, ha azonnal kell neki, de ennek a hiányával ugyanabban a helyzetben többet, akár többszörösét is veszitene.
Az a baj, hogy te csak átverésben tudsz gondolkozni, abban véletlenül se, hogy megfelelő szervezéssel nyujtunk valakinek valamit, ami neki megér többször annyit mint amennyibe nekünk került, ha ott azonnal prezentáljuk neki.
Próbálj meg inkább te magad felülemelkedni a 11 éves szintről ami csak a szines műanyag karkötőkig és társaihoz viszi a képzeletedet.
Ja igen, nem egy ilyen termék van, hanem sok ezer vagy akár millió, de tekintetbe véve hogy hány alkotása van az embernek, valószinüleg még milliónál is több.
Akik persze ahelyett, hogy másokkal kötekednek veszik a fáradtságot, hogy elérhetővé tegyék azoknak, akik ezeket keresik, akiknek az ára többszörösét is megéri ha azonnal megkapják, már jóval kevesebben.
Az remélem nem baj, ha nem sororok fel ilyen termékeket, sőt egyet se emlitek meg. Nem azért kerestem meg ezeket fáradtságos munkával, hogy most kiadjam bárkinek is.
Ha kiváncsi van ilyen termékekre, kutass fel ilyeneket magad
Látom a mateknak ellenállsz bármi áron, nem lehetett a kedvenced :)
'Az nem balek aki ahelyett hogy piackutatással nyer 1000 Ft-ot, ez idő alatt ennek a többszörösét keresi meg. Inkább az a balek aki 1000 Ft-ért átkutatja a piacot."---behódolok neked, elismerem igazad van, taníts mester!
Igazad van tényleg balek, aki 524 288db termék esetén szeretne piackutatást végezni és 953,67Ft-ot spórolni darabonként ezáltal 500 000 000Ft-ot megtakarítva. Az ilyen ember tényleg balek és megérdemli sanyarú sorsát!
"Attól pedig, hogy egy termék 1000 Ft még egyáltalán nem biztos, hogy kacat. "---attól, hogy valami számomra kacatnak (bóvlinak) számít, másnak lehet, hogy csúcsminőség, ezt már korábban is elismertem!
"Az a baj, hogy te csak átverésben tudsz gondolkozni, abban véletlenül se, hogy megfelelő szervezéssel nyujtunk valakinek valamit, ami neki megér többször annyit mint amennyibe nekünk került, ha ott azonnal prezentáljuk neki. " ---kinek és mit, nagyon kíváncsivá tettél
"Próbálj meg inkább te magad felülemelkedni a 11 éves szintről ami csak a szines műanyag karkötőkig és társaihoz viszi a képzeletedet."---humorod azért van igaz nem sok, de a lényeg, hogy van :)
Szövegkörnyezetben is nézzed meg a karkötős példát, meg fogsz lepődni.
"Az remélem nem baj, ha nem sororok fel ilyen termékeket, sőt egyet se emlitek meg. Nem azért kerestem meg ezeket fáradtságos munkával, hogy most kiadjam bárkinek is.
"---látom dolgozol a humorod fejlesztésén, megérdemelsz egy piros pontot, hajrá így tovább!
"Ha kiváncsi van ilyen termékekre, kutass fel ilyeneket magad"---lehet én vagyok tudatlan, amiért felmerül bennem a kérdés, hogyan fogod eladni a csúcstermékedet, ha még a nevét sem mered leírni.
Eddig etettelek, tovább nem foglak, de mivel profi üzletember vagy, így remélem nem fogsz éhen halni.
Sok sikert az üzletedhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!