Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Fuvarozó Kft. Alvállalkozóként...

Tomika2 kérdése:

Fuvarozó Kft. Alvállalkozóként Nemzetközi kör-és gyűjtőfuvarozásra 24t nyergesszerelvényekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Induló vállalkozásként szeretnék alvállalkozóként együttműködni fuvarozó/szállítmányozó céggel/cégekkel. 2-3 nyerges szerelvényt lízingelnék szintén velük-rajtuk keresztül nemzetközi gyűjtőfuvarozáshoz.

Kérdésem: -Lehetséges az együttműködés-partneri kapcsolat és kitermelhetők a sofőrök/költségek/lízing díjak stb. 30-40% önerővel?

Még nem vagyok a szakmában. Életem másfelé sodort de folyamatosan figyelemmel kísérem a szakmát és a tőkém is rendelkezésre áll hamarosan a szükséges tanulmányokkal.

2015. febr. 21. 10:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt a kérdést szó szerint én is kiírhattam volna, én is pont eddig jutottam el. Két probléma van vele, ami miatt végül mégsem tettem:

1) Német, Francia, stb minimálbér, 45 órás pihenők büntetése, stb. A Német minimálbért nem lehet kitermelni a fuvardíjakból.

2) A fenti sémában csak a kiadási oldal van a kezedben, némileg. A bevételi oldalra (futott km, fuvardíj) nem vagy hatással, ez egy kiszolgáltatott pozíció. Kiszállást is jó előre meg kell tervezni, nem lehet csak egyik napról a másikra befejezni.

Ha a fentiek nem volnának és nincs nagy probléma, akkor 40%-os éves nyereség is elérhető lenne évente, euró alapon, ami nem rossz.

Ha valaki tapasztalt fuvaros tudja a fentiekre a megoldást, kíváncsian várjuk!

2015. márc. 9. 13:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!