Az nagyon paraszt lenne ha egy lepedőre alkoholos filccel felírnám hogy TOJÁS 20 FT?
ahogy Csonti Car mondaná "jól van az úgy". :)
úgyis azt nézik az emberek, h occcsó legyen
Mindenki azt hinné, hogy romlott tojásról van szó, hiszen a piaci ár feléért adnád.
Rokonomék koszorúznak 40 éve, mindig 500-1000Ft-al a többiek ára alatt voltak. Idén viszont nem számoltak vele, hogy ennyire megugranak az árak pl. legnagyobb méretűt eddig 2500-ért adták, erre idén mindenki más min. 6000-ért adta azonos méretben, első nap 1 db-ot tudtak eladni. Másnap "akció" felirattal eladták az összeset 4500-ért, feltehetően a korábbi alacsony árat furcsállhatták a vevők, menni kell az árral az emberek igényei után.
6 éve nagypapám őstermelőként bort készített, én nem iszok alkoholt, így miután megörököltem utána vagy 2000 litert próbáltam eladni 100Ft/l árban, de nem vittek el egy litert sem, kiírtam egy táblára, hogy ingyen bor, de csak a hatóság talált be próbavásárlás képében, bünti nem lett hiszen ingyen adtam.
Végül 308 liter pálinkát főzettem belőle, vendégvárónak és ajándéknak kiváló!
Ne lepődjél meg, ha a szomszéd árus kisebb és drágább portékája jobban fog fogyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!