Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van egy együttműködési megálla...

Van egy együttműködési megállapodásom az egyik magyar sörgyárral és kaptam pénzbeli támogatást. A vállalkozás megszűnt, mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
A vendéglátó helyet sajnos be kellett zárnom, de a sörgyárral kötött szerződés időtartama még nem járt le. pénzbeli támogatásban részesültem a megállapodás megkötése után, amit a szerződés szerint kötbérrel és egyéb plusz költségekkel együtt vissza kellene fizetni. Jelenleg munkanélküli vagyok, immár 1 éve, ezért ezt a pénzt nem tudnám megfizetni. Van rá lehetőség, hogy méltányosságból elengedjék? Ha igen, mi az, amit figyelembe vesznek ebben az esetben? A szerződést nem tudnám átvinni sehova, ill nem szeretnék (nem tudnék) ismételten vendéglátásba belefogni, hogy a szerződést tovább vigyem. A sörgyár még nem keresett fel a követelésének behajtása céljából.

#együttműködési megállapodás #sörös szerződés #sörgyár támogatás #támogatás visszafizetése #sörgyár szerződés felbontása
2015. febr. 19. 01:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!