Milyem Tapasztalatok vannak az MLM-el kapcsolatosan? Van aki elért magas szintet passziv jövedelmbe? És kb mennyi idő alatt?
Majd ha 5 év múltán is működik az az MLM, akkor esetleg.
A Botanoo, meg a Zeek is milyen király ötlet volt először. Aztán a fejesek felmarkolták a lóvét és összedőlt a piramis. Sőt, a fogyasztói csoport is nagy királyság volt először.
"A Botanoo, meg a Zeek is milyen király ötlet volt először. Aztán a fejesek felmarkolták a lóvét és összedőlt a piramis. Sőt, a fogyasztói csoport is nagy királyság volt először."
Egyik sem volt király ötlet. Mindegyikkel szívott az, aki alul csatlakozott. Mindegyiknél csak úgy számíthattál megtérülésre, ha valakit beszerveztél.
A fogyasztói csoport ma is jó dolog elméletben. Más kérdés, hogy hamis infókkal, hitelként beállítva próbálják eladni. Ez viszont tisztességtelen. De nem a rendszer, hanem az azt kihasználók az elítélendők.
A worldventures nekem nem megy át a szűrőn. De neked kell megítélned, hogy neked megéri-e a tagság... Ha szerinted megéri, csináld! Válts tagságot, élvezd az előnyeit, MAJD, miután meggyőződtél, hogy minden OK, hogy tényleg a legjobbak az árai a piacon, szólj erről a barátaidnak, hogy ők is jól járhassanak! Ha neked nem éri meg, ne csináld. Ez pont ilyen egyszerű.
Megbízható cég, igen.
Én nem vagyok semmi jónak elrontója, úgyhogy rákerestem egy ajánlatukra más oldalakon (booking.com és társai), és ugyanoda ugyanakkor, ugyanabba a szobába találtam jobb ajánlatot máshol. Én ezt tapasztaltam. Szóval fizetsz tagdíjat, és cserébe az áruk sem a legjobb? Kinek éri ez meg? Nekem nem. Neked igen? Hogyan? Na ezen múlik kb.
"Úgy tudtam csak a tagok nézhetik meg"
:) És ez mit mond neked? Először fizess, aztán megmutatjuk, mire fizettél... Szerinted ez normális?
"A díj, amire gondolsz, az Ernst and Young."
A leendő balek fizeti a könyvelési auditot? :-))))
Botanoo kapcsán, aki inkompetens a karbongazdaságtanba, az most jól meg tudja magyarázni, hogy király ötlet volt és kinek és hol érte meg belépni :-)), míg a szakmaiak alapból átlátták, hogy átverés, az Ausante-hoz hasonlóan és lehetne sorolni sok egyéb más mlm céget ide.
A passzív jövedelem nem arról szól véleményem szerint, hogy dolgozunk vele napi 1-2-3-4 vagy ki tudja mér hány órát, hol 40, hol meg "európasi szintű " minimálbér alatti 1000 euró/hó-ért, sokat utazgatva és "beszélgetve".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!