Gyakorlott ingatlanosok, segitsegre lenne szuksegem, hogyan csinaljam?
Figyelt kérdés
Kezdokent kellene sajat adatbazist letrehoznom, de ugy erzem ,kellene valami meggyozo modszer, amit en nem ismerek, amivel megbizasokat gyujthetek. Ti hogyan csinaljatok? Engem mar meg sem hallgatnak a telefonban, rogton minusszal indulok. :-(2015. jan. 23. 21:21
2/2 anonim válasza:
Szia. Mi call centeres kollégákkal oldjuk meg. A reálmonitor vagy a gáspárlista tartalmaz rengeteg magánhirdetőt akiket lehet hívni. Személy szerint én is okádok a hideghívástól, ezért van call centeres. Ő egyeztet. Neki ez a dolga. Mi meg kijárunk a megbizasokra. Illetve a farming. Nekem a saját megbízásaim legtöbbje spontán jön. Kimegyek almát venni, beszélgetek a zöldségesnél következő héten árulom a házát. Kutyasétáltatás. Meglátom egy házon hogy eladó. Épp odaér a tulaj. Beszélgetek vele. Megbízás. Facebookon haverok rámírnak, ajánlanak. Stb. Higgy benne, abban hogy elfogadnak ebben a szerepben es lesz szép portfólió. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy mennyiségre mennek. Teleteszik magukat egy val.ag túlárazott eladhatatlan szarral. Nincs értelme. Nem az a jó ingatlanos akinek van 100 megbízása amiből elmegy 2 hanem az akinek legyen csak 10 de abból adjon el 5-6-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!