Miért állak így hozzá az ingatlanosok?
Figyelt kérdés
ha megmondom, hogy 3-4 millio körül szeretnék házat venni akkor húzzák a szájukat. ennyire gáz, hogy nem rohanok egyből hitelért? azt én értem hogy pang a piac és nics ház csak 8-10 millióért mert mindenki sokat akar kapni érte. de hozzájön az is hogy sok olyan ház van ami bőven nem ér annyit mint amennyit kérnek érte2014. júl. 4. 09:51
1/3 anonim válasza:
5 millióért láttam már parasztházat Budapest vonzáskörzetében, de téglaházat normális helyen 8-10 millió alatt nem kapsz,legfeljebb valahol a "világ végén".
2/3 anonim válasza:
Egyszerűbb a válasz, mint gondolnád. Az ingatlanosok a vételi ár x százalékát kapják jutalékként, abból lesz az ő fizetésük. A 3 milliós háznak harmad annyi a jutaléka, mint a 9 milliósnak, ezért csalódnak, mert így kevesebbet kapnak.
Semmi köze ennek ahhoz, hogy mennyiért érdemes/kell házat venni, az ő érdekük a minél nagyobb vételár, akár giga hitellel is (mit érdekli az őket - azt már te fizeted).
Ne foglalkozz velük.
3/3 anonim válasza:
én is húzom a szám ha lehetetlent kérnek tőlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!