23 évesen egyéni vállalkozóként programozó egy év alatt 1.8 millió forintot keres. Sikeresnek számít ő a Ti szemetekben?
Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 23:28
21/25 anonim válasza:
Érdekes, nekem egy programozó gyakornok kollégám azt mondta (aki előtte tanult BME-n is), hogy az Óbudai gyakorlatiasabb szemléletű. Mondjuk azt nem tudom, hogy te milyen szakon vagy, ő mérnök infón, mondjuk ahogy nézem proginfó nincs ezen a karon, szóval valószínűleg te is.
22/25 A kérdező kommentje:
Igen, mérnökinfó és igen gyakorlatiasabb, mint a BME.
Viszont mind a ketten tudjuk, hogy amit egyetemen leadnak C#-ból, PHP-ból, C-ből vagy Javaból az édeskevés a való világban az elhelyezkedéshez.
Az alapokkal nem sokra megy az ember, ha azt szeretné, hogy komolyan is vegyék és ne csak egy programozó pistike legyen.
Jó, a szintaxist jól meg lehet tanulni egyetemen, talán még a dolgokhoz való hozzáállást is, de ennél több kell. Szerintem.
Nekem pedig nem célom, hogy az elején elrontsam a dolgokat...
2015. jan. 18. 00:32
23/25 anonim válasza:
Ezért kell suli mellett melózni gyakornokként (vagy akárhogy).
24/25 anonim válasza:
Sajnos szerintem minden egyetem ilyen elavultan oktat informatikát és meg se próbálják azt a részét megragadni aminek valódi és hasznos tudása lesz, pedig a Bsc-t erre kéne építeni.
25/25 anonim válasza:
Sikeres?:D ezt tényleg magyarországon kérdezed?:D tudod mi a vicc hogy ezt a pénzt külföldön 2 hónap alatt megkeresed xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!