Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 23 évesen egyéni vállalkozókén...

23 évesen egyéni vállalkozóként programozó egy év alatt 1.8 millió forintot keres. Sikeresnek számít ő a Ti szemetekben?

Figyelt kérdés

2015. jan. 9. 23:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Egyetem mellett viszont rohadt jó. Miért nem ezzel kezdted? A legmagasabb gyakornoki bér amit láttam programozóknál 1800 volt bruttóban, heti 20 óra meló mellett ez is csak évi 1,8 milla bruttó.
2015. jan. 10. 14:25
 12/25 anonim ***** válasza:
17%
150ért szétbszod a szemed 40 éves korodra,sztem jó üzlet
2015. jan. 10. 15:46
 13/25 anonim ***** válasza:
Most ezt úgy mondod, mintha nem minden szellemi munkát végző ember dolgozna számítógépeken :D Gyerek, kár diplomázni, mert tönkreb..szod a szemed, há' nem érted?!
2015. jan. 10. 16:05
 14/25 anonim ***** válasza:
Egyetem mellett viszont eléggé jó.
2015. jan. 10. 19:59
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ami számomra nem derült ki az az, hogy ez kb. hány óra munkát jelent havonta? Aki kapásból rávágta, hogy nem sok, az nem gondolta át, mivel lehet, hogy átlag havi 40-50 órát jelent. Persze, hogy jó egyetem mellett, sokan 450Ft-os órabérben árut töltenek fel, te pedig a szakmádban dolgozol, amit ha szinte ingyen tennél is, jól járnál vele a jövőre nézve, mert valódi projektekben szerzel gyakorlatot.
2015. jan. 11. 14:33
 16/25 anonim ***** válasza:
Egyetem mellett igen jó, nem csak a pénz hanem főleg a tapasztalat is, referanciákat mutatva kapkodni fognak érted a cégek :D Grat
2015. jan. 16. 09:15
 17/25 anonim ***** válasza:
Bizony, sok kezdő sír, hogy nem tud elhelyezkedni, mert szakmai gyakorlat kell még a junior kategóriában is. És hát hogy de hülyék ezek a munkáltatók, hát hogy gondolják ezt? Nem hülyék, jól csinálják! Mert akit érdekel a szakma, az már az iskola mellett is foglalkozik vele és nem csak azt az alapot tanulja meg, amit leadnak tananyagként. Ha nincs konkrét megrendelő, pár referenciát akkor is össze tud rakni az ember. szóval jó úton haladsz
2015. jan. 16. 09:31
 18/25 A kérdező kommentje:

Amit leadnak tananyagként az nulla. Sajnálom, hogy egyáltalán egyetemre járok. ...de hát kell a papír.

Elmélet minden mennyiségben, de a gyakorlatiasságnak nyoma sincs.

Ha rajtam múlna az IT képzés én azt csinálnám, hogy egy évig mindenkinek kötelező gyakorlat egy profi cégben egy mentor mellett, ahol a szakmabeliektől ellesheti az embert a lényeget.

2015. jan. 16. 14:15
 19/25 anonim ***** válasza:
Melyik egyetem, milyen szak? Valamiért azt érzem, hogy programozó informatikus szakról van szó, arról hallom mindig, hogy baromira elméleti jellegű a képzés.
2015. jan. 16. 15:37
 20/25 A kérdező kommentje:
oe-nik
2015. jan. 16. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!