Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy webes szexshop létráhozásá...

Egy webes szexshop létráhozásához milyen feltételek kellenek?

Figyelt kérdés
Gondolok én arra,hogy hol honnan induljak el. Vagy honnan legyen beszállítom , vagy egyáltalán mik az alapok..

2015. jan. 1. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Vállalkozói, webshop, beszállító, könyvelő, meg egy rakás pénz az oldal hirdetésére.
2015. jan. 1. 19:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

egyéni vállalkozó leszel, ha van rá pénzed megcsináltatod mással a webshopod, ha nincs megcsinálod magad. Youtuben találsz erre videókat ha tudsz angolul, az első webshopom én is így csináltam, kezdetnek teljesen jó volt.

Nagykereket kereshetsz, akikkel leszerződsz és kapni fogsz tőlük egy egyéni árat. A terméket felrakod a webshopba (fényképpel) és kész.

Az más kérdés, hogy érdemes-e ebbe belevágnod, ha itt teszed fel ezeket a kérdéseket. Hadd kérdezzek én is valamit:

Holnap jön hozzám a csajom, akarok venni óvszert meg ilyen rózsaszín bilincset. Miért pont nálad vegyem meg, és ne a másik 686.000 webes szexhopból?

2015. jan. 2. 10:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 19. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!