Most találtam ki életem vállalkozását! Szerintetek?
A következő az ötlet:
Itthon finom víz folyik a csapból ott a fürdőszobában. Baranyában élek, itt a Mecsek, tele van ásványi anyagokkal.
Az lesz, hogy szerzek kezdőtőkét, Fél literes palackokban mentes vízként fogom eladni. Lesz valami jó design a palacknak, menő szlogen. Neten toljuk a marketinget.Szerzek engedélyt. Kijön a srác, megmutatom neki a fürdőt, előtte lemosom a csapot meg a tükröt, hogy higiénikus legyen. Pénz miatt nem kell aggódni. Írok ki uniós pályázatot, aztán megcsinálom az egészet állami, meg uniós pénzből.
Jó ötlet? Működhet?
:D
Sajnos ásványvízként csak valódi ásványvizet tudsz eladni. Egy ipari kút kiépítése nagyon pénzigényes, na meg a konkurencia is hatalmas a vizeseknél.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azt nem mondtam, hogy ásványvíz lesz!
Az lesz ráírva, hogy "mentes víz". Az üzletben pedig az ásványvizek közé fogják rakni. Az emberek azt hiszik majd, hogy ásványvizet vesznek. Pedig nem. Sima csapvizet, 3x annyiért. :)
Egy próbát megér. Ha nem adnak, akkor muszáj lesz tényleg másfele is elnézni.
Van még egy ötletem. Ha már jól megy a víz, akkor kiadjuk reklám felületnek annak a kis "szalagnak" ami van a palackon.
Esetleg úgy tudnék uniós pénzt szerezni hozzá, hogy pl. eltűnt emberek képét nyomtatnám rá. Vagy a bevétel 1,5% valami alapítványnak adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!