Mibe lenne érdemes belevágni?
Figyelt kérdés
Fiatal pár vagyunk. Munkahelyünk az van de sajnos abból csak hónapról hónapra tudunk élni nem pedig előre haladni. Szeretnénk valami pluszba vágni. Több mindenre is gondoltunk mára de nem jutottunk eddig semmire. Mi az amit szerintetek érdemes lenne? Kicsi befektetéssel úgy hogy esetleg később lehessen bővíteni. Az se jelent problémát ha sokat kell érte dolgozni tehát pl mezőgazdaság.2014. szept. 14. 23:45
1/4 anonim válasza:
menjetek el hajóra dolgozni.
munka látástól vakulásig, de ketten 1 év alatt már egész szép summát lehet összekaparni.
a mezőgazdaság mindig rizikós, ha másért nem az időjárás miatt, ami manapság egyre kiszámíthatatlan. továbbá eléggé idény jellegű, télen pl semmi bevétel nincs. továbbá rohadtul kell érteni hozzá, már ha mondjuk földbérlésben gondolkoznál.
2/4 anonim válasza:
Piacozás,vásározás.Használt cikkeket árulhatnátok,régiségeket,vagy ami kelendő.A minőségi használt ruha is kelendő még.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A munkahelyünket nem akarjuk otthagyni úgyhogy külföld nem jöhet szóba. A piacozáson már én is gondolkoztam. De honnan lehetne használt ruhát szerezni?
2014. szept. 15. 06:19
4/4 anonim válasza:
Ahhoz hogy használt ruhát szerezz, ki kell váltanod a vállalkozóit és ilyen nagykerekbe kell bemenned, vásárolnod és azt haszonnal eladnod, ha sikerül.
Viszont fizetned kell magad után a vállalkozói járulékokat és adót is. Plusz a piacon helypénzt. Próbáltam, nem érte meg. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!