Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Érdemes belevágni a mai...

Vicus2 kérdése:

Érdemes belevágni a mai világban az Amway-be? Pozitív-negatív tapasztalatok?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, Kárpátalján élek. Napokban kerestek meg ezzel a témával. Olvastam már rengeteg jót rosszat, de nem tudom eldönteni hogy vágjak e bele vagy sem.

2014. ápr. 24. 22:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
Nincs pozitív, nem érdemes belevágni. Buta emberek sportja. Nyerni nem nyersz vele, veszíteni viszont lehet. Ez nem munka, hanem egymás körbe való lehúzása van nagy-nagy lehetőségnek eladva. Igazi munka után kell nézned.
2014. ápr. 24. 23:04
 2/17 anonim ***** válasza:
10%
Zsebpénznek elég lehet ha szorgos vagy, de megélni semmiképpen nem fogsz belőle.
2014. ápr. 24. 23:09
 3/17 anonim ***** válasza:
9%
Megélni nem fogsz belőle, maximum arra jó, hogy ha tetszenek a termékeik, olcsóbban jutsz hozzá. Én az Oriflame-t csináltam ezért pár évig. Megszerettem néhány kozmetikumukat, és így harmadával olcsóbban megkaptam, mintha üzletkötőjüktől venném. A családot, barátokat is elláttam vele beszerzési áron.
2014. ápr. 24. 23:13
 4/17 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem csak akkor érdemes, ha eltudod képzelni, hogy hosszútávon ezzel foglalkozz, nem sajnálsz időt, és energiát beletenni, és hagyod h leperegjenek rólad a negatív megnyilvánulások. Tény, h kevesen lesznek belőle sikeresek, de az rajtad múlik egyedül, hogy köztük leszel-e. Rengeteg embert lesz lehetőséged megismerni, a legkülönbözőbbeket, és ugye amint tudjuk, a mai világban, rengeteg múlik azon, h milyen kapcsolataid vannak, ha maga az MLM nem is tetszik, lehet megismersz egy olyan személyt, aki hozzájuttat álmaid munkájához.

Azt ajánlom, hogy azért nézz szét, rengeteg MLM cég van Magyarországon, és a Nemzetközi piacon is, amik a legkülönfélébb dolgokkal foglalkoznak pl. szolgáltatások, vitaminok, szépség cikkek, kuponok. Mérd fel, hogy abban a közegben, ahol te mozogsz, mire lenne a legnagyobb igény :)

2014. ápr. 24. 23:55
 5/17 anonim ***** válasza:
35%
Én úgy hallottam, hogy már eléggé telített a dolog. Jók a termékek, de drágák, anyám foglalkozott vele régen. 2-3ezer forintos mosogatószert nem tudsz eladni.
2014. ápr. 26. 21:45
 6/17 anonim ***** válasza:
63%

Tényleg mi döntsünk az életedről?

Megmutatták, hogy milyen munkával mit lehet elérni?

Megmutatták, hogy mit tud a termék és mennyibe kerül?

Megmutatták, hogy mit nyerhetsz, és mit veszíthetsz?

Megmutatták, hogy csak ők veszíthetnek (a támogatásodra fordított időt és pénzt) ha te nem leszel sikeres? Te legfeljebb visszaküldöd 90 napon belül az összes terméket, (amit esetleg megvettél, de végül nem tetszett,) és visszakapod az árát...

Szerintem igen, mindent megmutattak. Ha nincs elég információd, kérdezd azt, aki megkeresett ezzel. Ha nem tud válaszolni meggyőzően pár kérdésedre, vitesd el magad vele ahhoz az emberhez, aki szerinte tud.

Aztán dönts az életedről egyedül!

Az MLM iparág, azon belül az Amway köszöni szépen, jól van. Publikusak a tények, nézz utána hiteles helyen (www.dsa.org mondjuk).

Ukrajna pedig a világon az egyik legjobban működő piaca az Amwaynek. Vond le a következtetést!

2014. ápr. 27. 10:18
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Iparág, mi..?
2014. ápr. 27. 10:44
 8/17 anonim ***** válasza:
Jók a termékei nagyon, csak itthon nem számít olcsónak. Attól még máshol lehet, hogy meg tudják fizetni, meg gondolom itthon is vannak, akik veszik.
2014. ápr. 27. 11:29
 9/17 anonim ***** válasza:
34%
Karlowy, fogalmazzunk úgy, hogy neked nincs fogalmad az áraikról. A másik pedig, hogy nem, az emberek nem az olcsót keresik... Se Magyarországon, se Németországban, se Ukrajnában...
2014. ápr. 27. 16:55
 10/17 anonim ***** válasza:
Én Amwayezem a főállásom mellett. Miliomos sosem leszel belőle, de én keresek annyit vele havi bontásban, amennyi kisegít. Nekem bevált. Nem tukmálok senkire semmit, a hálózatépítősdi fele nem érdekel. Van egy stabil megrendelői köröm, akik megkeresnek ha valamire szükségük van. Ennyi. A 8100 Ft-os Startcsomag árát bőven visszahozta. Megyeget. De ebből és csak ebből megélni nem lehet. Kiegészítésnek, mellékesnek jó, ha vannak olyan emberek a környeztetedben akik rendelnek Tőled és nem a "tescos sz@r 200 Ft-ám!" felfogásúak. Sokan azt mondják Drága, stb. A boltban mégis kifizetik a 300%!-os haszonnal eladott pancsot amitől egy ekcémára érzékeny bőr lerohad, mert valljuk be csupa szintetikus fos meg színezék. Stb. Az Amway-es cucclegalább bőrbarát. Aki érti, ennyiből is érti...
2014. ápr. 28. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!