Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Érdemes belevágni a mai...

Vicus2 kérdése:

Érdemes belevágni a mai világban az Amway-be? Pozitív-negatív tapasztalatok?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, Kárpátalján élek. Napokban kerestek meg ezzel a témával. Olvastam már rengeteg jót rosszat, de nem tudom eldönteni hogy vágjak e bele vagy sem.

2014. ápr. 24. 22:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

" De ebből és csak ebből megélni nem lehet. "

Azert par embernek ez megis sikerult mar elotted. Mondjuk az igaz, hogy ok altalaban halozatot is epitettek... Azzal a reszevel miert nem foglalkozol? Szerinted az a havi kiegeszites masnak nem jonne jol? Miert nem szolsz nekik, hogy te tudsz valamit, ami neked mukodik?

2014. ápr. 29. 00:58
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Sok ember ezt a dolgot meghallja és egyből arra gondol, hogy most neki aztán ezerrel hálózatot kell építeni, stb. Ezért félnek ettől. Lehet hogy fura, de én magamtól léptem be anno, neten kerestem egy pesti szponzort, csak úgy, aki szimpi volt, írtam neki, beléptetett. Azóta csinálom. Miért nem építek hálózatot? Mert először vevői kört építek ki. Többet. Párhuzamosan. Hogyan? Pl. Néha kis ajándékokkal, általam készített ingyenes, igényes termékmintákkal, stb. Portfoliót készitek kis mintákból, hazavihetők, otthon kipróbálhatók. Örülnek ennek a vevők, érdeklődók. Nekem az az elvem: Vigye haza próbára a terméket, ingyen! Tesztelje a saját háztartásában. Lássa meg, ér e valamit neki, hasznos e neki? Ha IGEN, úgyis megkeres magától,rendel. Ha nem, nem. Ez benne van a pakliban. Minden vállalkozásba kell tenni pénzt IS. Időt IS. Etikus magatartást IS. Rizikós persze, mert bukhatok pl. 2 liter tisztítószert, amit kiszerelek termékmintának, egyedileg, igényesen megoldva/darab. De ez, így-ettől működik. A vállalkozó azt is jelenti, hogy vállalja a rizikót. Én azt mondom... Ha az embernek van már egy stabil megrendelőkből álló köre, akkor lehet továbblépni, bővíteni, szponzorálni, beléptetni. Én, ha beléptetek majd valakit, a start csomagjának árát, beléptetési költségeit átvállalom. Ez is egy gesztus felé, majd a legkisebb tételt rendelőkből átadok neki valakit, had rendeljen tőle, kapjon rá az ízére, ne a kudarc verje arcba. Igen, ez mind PÉNZ! Igen, de a semmiből nem lehet kivenni semmit én ezt vallom. Mivel nyereséget hoz, abból előfinanszírozhatom a másik nyereségét is, ami nekem is nyereség LESZ! Ilyen az igazi AMWAY. Az én AMWAY-em. Nem az ahol milliós fizetésről, meg külföldi utakról, stb. beszélnek. Azért is van ennek ilyen rossz presztizse, mert az embereket a többség, egyszerűen: becsapta. Ennyi. Én nem mondom,hogy milliomos leszel, csak annyit mondok, ha összedolgozunk, abból picit félretehetsz, bővíthetsz, megpróbálhatod önmagad. Itt hosszú ezt kifejteni. De privát levelezésben, szívesen megmagyarázom bárkinek, teljesen ingyen és bérmentve.
2014. ápr. 30. 13:48
 13/17 anonim ***** válasza:
#12, ne haragudj, de az ingyenes termékminta nem a te ötleted, még ha te úgy érzed, hogy újrafelfedeztd magadnak, illetve a vevőkörödnek. Írásod egyéb momentumaiból is kitűnik, hogy a betáplált marketingszöveget írod vissza, miközben reménykedsz, hogy egyszer jobban fog menni. Hadd kérdezzem meg: ment már jobban?
2014. ápr. 30. 17:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Én egy árva szóval sem mondtam, hogy feltaláltam a tyúkszarban az ütőeret. Én termékmintákkal csinálom, nem az én felfedezésem, hiába próbálod a soraim közé nyomni, a Te "meglátásaid":) A marketinges dumát meg felejtsd el, én egyetlen egy mlm-es szarságra sem járok el, én az értékesítést csinálom csak. Egyenlőre. Kérdezed, ment e jobban? Megy. Van egy régi mondás: "Aki megelégszik, az gazdag." Én elégedett vagyok az életemmel. Ha Te nem, azért ne másokra neheztelj. Ennyi. Pont.

2014. ápr. 30. 18:37
 15/17 anonim válasza:
0%
BESZOTÁ?
2014. máj. 5. 19:35
 16/17 anonim ***** válasza:
28%

"Kérdezed, ment e jobban? Megy. Van egy régi mondás: "Aki megelégszik, az gazdag." Én elégedett vagyok az életemmel."

Ez MLM-es nyelven ennyit jelent: tukmálom az emberekre ezt a sok szart, majd várom a milliókat amivel a szponzoraim beetettek, de sok év után is csak egy sz*r panelban poshadok, azonban máshoz nem értek, diplomám nincs, nyelveket nem beszélek, szóval vagy ezt csinálom, vagy éhen halok.

2014. jún. 20. 20:47
 17/17 Béla1216544 válasza:

#16-osnak: Ez no comment-es hozzászólás :).

Annyi a különbség, hogy te elvagy a munkahelyeden, bejársz napi 8 órában és egy átlagos életet élsz. Aki elkezd bármilyen üzleti lehetőséget akár MLM, akár vállalkozás, az legalább megadja az esélyét annak, hogy sikeres legyen. A termékek pedig eszméletlen jók és igenis óriási lehetőség van az Amway-ben... Ha te ezt nem használod ki az már a te bajod, másokat úgysem fogsz lebeszélni :)

2015. ápr. 28. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!