Érdemes belevágni a mai világban az Amway-be? Pozitív-negatív tapasztalatok?
" De ebből és csak ebből megélni nem lehet. "
Azert par embernek ez megis sikerult mar elotted. Mondjuk az igaz, hogy ok altalaban halozatot is epitettek... Azzal a reszevel miert nem foglalkozol? Szerinted az a havi kiegeszites masnak nem jonne jol? Miert nem szolsz nekik, hogy te tudsz valamit, ami neked mukodik?
Kedves Utolsó!
Én egy árva szóval sem mondtam, hogy feltaláltam a tyúkszarban az ütőeret. Én termékmintákkal csinálom, nem az én felfedezésem, hiába próbálod a soraim közé nyomni, a Te "meglátásaid":) A marketinges dumát meg felejtsd el, én egyetlen egy mlm-es szarságra sem járok el, én az értékesítést csinálom csak. Egyenlőre. Kérdezed, ment e jobban? Megy. Van egy régi mondás: "Aki megelégszik, az gazdag." Én elégedett vagyok az életemmel. Ha Te nem, azért ne másokra neheztelj. Ennyi. Pont.
"Kérdezed, ment e jobban? Megy. Van egy régi mondás: "Aki megelégszik, az gazdag." Én elégedett vagyok az életemmel."
Ez MLM-es nyelven ennyit jelent: tukmálom az emberekre ezt a sok szart, majd várom a milliókat amivel a szponzoraim beetettek, de sok év után is csak egy sz*r panelban poshadok, azonban máshoz nem értek, diplomám nincs, nyelveket nem beszélek, szóval vagy ezt csinálom, vagy éhen halok.
#16-osnak: Ez no comment-es hozzászólás :).
Annyi a különbség, hogy te elvagy a munkahelyeden, bejársz napi 8 órában és egy átlagos életet élsz. Aki elkezd bármilyen üzleti lehetőséget akár MLM, akár vállalkozás, az legalább megadja az esélyét annak, hogy sikeres legyen. A termékek pedig eszméletlen jók és igenis óriási lehetőség van az Amway-ben... Ha te ezt nem használod ki az már a te bajod, másokat úgysem fogsz lebeszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!