Mibe érdemes belevágni?
Nem, nem írtál mindent jól, de ez mindegy. Nagyobb baj, hogy aki kritikával illetett, az sem tud helyesen írni...
Mindegy, hova mész tanulni, a jövőd nem ezen fog múlni... Építs kapcsolatokat, és kezdj el a pénzről, vállalkozásokról minél többet olvasni!
"szakácsnak tanulnék"
"szakácsnak tanulnék"
"Szerintetek milyen vállalkozásba érdemes belevágni ?"
Fentiek értelmében, szerintem nyiss ügyvédi irodát.
"kedves második megmondanád melyik nem volt helyes??"
Azon kívül, hogy nagy betűvel kezdjük a mondatot, a "mert" elé is kell egy vessző.
Ha abban a fél sorodban, amit a helyesírásnak szenteltél, van két helyesírási hiba, szerintem bocsánatos, hogy a kérdező - aki most 13 éves - bő négy sorában is van pár... Arányaiban még mindig jobban teljesített... :)
Ja, tényleg, igazad van... ezek nem is hibák.
Valójában az írásjelek használata egy átfogó, rendszerszintű helyesírási ismeretet feltételez. Tehát sokkal fontosabb, mint egy-egy szó helyesírásának ismerete.
Úgyhogy tőled, aki a helyesírásról kioktatsz valakit egy nem ilyen témájú kérdésben, szerintem elvárható, hogy rendelkezz ilyen fokú ismerettel. Szerinted meg nem, szerinted elég, ha nagy a szád, és beszólhatsz valakinek. OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!