Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi kell ahhoz, hogy árusíthass...

Mi kell ahhoz, hogy árusíthassak számítástechnikai cikkeket illetve nagykereskedésekből vásároljam az eladni való árukat?

Figyelt kérdés
Most indulok egy 2 éves emelt szintű informatikai rendszergazda OKJ-n. Hogyha ez megvan szeretnék nyitni egy vállalkozást. Kell még hozzá valami végzettség?

2014. jún. 26. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, meg asszem ezt végzettség nélkül is csinálhatod de ez nem biztos. Csak alapítanod kell egy vállalkozást aztán hajrá. Mondjuk túl sok reményt nem fűznék hozzá mert ebbe csak belebukni lehet, de azért drukkolok :)
2014. jún. 26. 13:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Most utánaolvastam kicsit jobban és látom, mindenki panaszkodik. 10 éve még megérte, de most már nem tudom, hogy egy 10.000 fős városban mennyire érné meg. Volt egy ilyen üzlet ahol számítógépeket javítottak, de szoftvermásolás miatt bebukott. Jelenleg nincs ilyen üzlet a környéken, nem tudom, hogy vajon szükség van-e még erre, vagy minden 16 éves meg tudja magának csinálni a számítógépét.
2014. jún. 26. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!