Normális, hogy 5000 kiszórt szórólapra nincs 1 érdeklődő sem?
Budapesten masszázs szolgáltatás
Biztos, hogy kiszórták, mert kaptam róla listát címekkel, és volt pofám 2 hét után random felhívni ~30 lakást, és emlékeznek az általam leírt szórólapra. Szóval megkapták!
Magyarországon gyér a vásárlóerő, az emberek nagy százalékának a fizetése elmegy rezsire, hitelre, stb.
Egyéb szolgáltatásokra meg alig jut.
Rengeteg gyorstalpalón végzett masszőr van az országban.
Nekem van gyógymasszőr-sportmasszőr ismerősöm, aki 10 éve a szakmában van, ő nem bírja már a sok melót. De nem is gyorstalpalón végzett, hanem 2 éves iskolában és sok-sok év áll mögötte.És sose szórólapozott, ez bizalmi dolog ki érhet a testemhez, ilyenre egy ember nem szórólap, hanem ismerőse ajánlása folytán jut el.
A szórólapokat én is egyből kukázom.
A szórólap a legrosszabb reklámhordozó, ez az, amit a marketing suliban megtanítanak először.
Az olyan, mintha a kukába dobnád ki a pénzed.
10 ezerből, ha egy célba ér. Főleg azért, mert már rengetegen csinálták.
Én a helyi újsággal együtt a kukába dobom az összeset.
Amúgy 2 céget is könyvelek, akik csinálnak masszázst, ők nem élnek meg belőle. Ezért csak másodállában csinálják. És ők házhoz mennek, van kialakult ügyfél körük és nem élnek meg belőle.
A szórólap csak begyújtani jó, másra nem. Budapesten még arra sem, csak ha van kandallód.
Tessék már tudomásul venni, hogy az átlagembernek nincs pénze ilyen marhaságokra. A bérek a béka feneke alatt, Vitya meg agyon adóztat mindenkit. Így nem tudunk haladni.
Mondom, dobd át a hirdetést, és ránézek.
Mert a masszázs 20 perc 1900 Ft, az nem fog senkit vásárlásra ösztönözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!