Ha állásinterjú után megígérték, hogy hívnak egy adott napon, de mégsem hívtak, mennyire tolakodás, ha írok egy érdeklődő kérdést, hogy mit döntöttek?
Én türelmes lennék.
Én 2 hete voltam egy többfordulós interjú-sorozaton. Mondták, hogy másnap délelőtt mindenképp hívnak.
Nem hívtak.
2 napra rá hívtak, hogy elhúzódott a kiértékelés, és a nagy számú beérkezett jelentkezések miatt egész addig mérlegeltek. Végülis jó hírrel szolgáltak, mert kiválasztottak. :D
Tudom, ez nagyon nehéz. De hidd el, én hosszú heteken át az álláskeresésben is ezt a tippet kaptam. Nekem se volt könnyű.
végül írtam egy e-mailt, sztem ez még pont belefér, mert látják,hogy tleg érdekel, viszont sztem nem olyan tolakodó,
ha nem érdeklődnék úgy is lejöhet,hogy nem is igazán akartam a munkát...
Én egyszer hívtam fel így egy céget, mert megígérték, hogy visszahívnak, és pont volt nem fogadott hívásom számkijelzés nélkül, és ők úgy szoktak telefonálni. Eléggé fel volt a csaj háborodva:
-Mi ugyan nem kerestünk!
Hát, majdnem mondtam is neki, hogy elég nagy baj, mert meg volt ígérve. Én nem szoktam azóta senkinek telefonálni, elég szomorú, hogy ez a gyakorlat alakult itt ki, dehát ez van. Nem szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!