Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha állásinterjú után megígérté...

Ha állásinterjú után megígérték, hogy hívnak egy adott napon, de mégsem hívtak, mennyire tolakodás, ha írok egy érdeklődő kérdést, hogy mit döntöttek?

Figyelt kérdés
egyébként már sejtem,hogy nem rám esett a választásuk, de egy kicsit azért mégis reménykedek, ezért szeretném lezárni,ha már ők ezt nem tették meg .

2013. okt. 21. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne tolakodás. Nyugodtan írj, vagy akár hívd őket. Teljesen normális dolog visszakérdezni, főleg hogy megígérték. Egyébként az is lehet, hogy mégsem döntöttek eddig és ezért nem hívtak vissza. De igaz, gyakoribb az ha még ígéret ellenére sem jeleznek vissza.
2013. okt. 21. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Nyilvánvalóan felhívtak volna, ha téged választanak. Teljesen felesleges felhívni őket, azt az időt, amit erre fecsérelnél inkább új lehetőségek után kutatva töltsd.
2013. okt. 21. 20:08
 3/7 pbiker ***** válasza:

Én türelmes lennék.

Én 2 hete voltam egy többfordulós interjú-sorozaton. Mondták, hogy másnap délelőtt mindenképp hívnak.

Nem hívtak.

2 napra rá hívtak, hogy elhúzódott a kiértékelés, és a nagy számú beérkezett jelentkezések miatt egész addig mérlegeltek. Végülis jó hírrel szolgáltak, mert kiválasztottak. :D

Tudom, ez nagyon nehéz. De hidd el, én hosszú heteken át az álláskeresésben is ezt a tippet kaptam. Nekem se volt könnyű.

2013. okt. 21. 20:22
 4/7 A kérdező kommentje:

végül írtam egy e-mailt, sztem ez még pont belefér, mert látják,hogy tleg érdekel, viszont sztem nem olyan tolakodó,

ha nem érdeklődnék úgy is lejöhet,hogy nem is igazán akartam a munkát...

2013. okt. 21. 20:32
 5/7 harleynagyi válasza:
egyaltalan nem tolakodas ha hivod vagy irsz nekik sok esetben meg nemdontottek vagy ha igen nem Te lettel a valasztott utobbi esetben egyszeruen nem ertesitenek ....
2013. okt. 23. 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Én egyszer hívtam fel így egy céget, mert megígérték, hogy visszahívnak, és pont volt nem fogadott hívásom számkijelzés nélkül, és ők úgy szoktak telefonálni. Eléggé fel volt a csaj háborodva:

-Mi ugyan nem kerestünk!

Hát, majdnem mondtam is neki, hogy elég nagy baj, mert meg volt ígérve. Én nem szoktam azóta senkinek telefonálni, elég szomorú, hogy ez a gyakorlat alakult itt ki, dehát ez van. Nem szólnak.

2013. nov. 2. 23:01
 7/7 pbiker ***** válasza:
Na és azóta válaszoltak, kérdező?
2013. nov. 3. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!