Létezik olyan, hogy ha van egy jó ötletem, és szeretnék termelő céget - manufaktúrát - nyitni, akkor állami vagy önkormányzati segítséget kaphatok, mivel nincs alaptőkém?
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 19:21
1/10 anonim válasza:
Adott témában vannak pályázatok amiket el lehet nyerni illetve munkaügy támogatja az egyéni vállalkozóvá válást. Ennyi! többre ne számíts.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
Ha munkahelyeket teremtenék vele, akkor sincs több lehetőség?
2014. máj. 14. 20:34
3/10 anonim válasza:
Vannak lehetőségek, semmi más nem kell hozzá,csak annyi, hogy Orbán rokona légy.
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Ha haver vagy ill. csókos a helyi fityeszesnél akkor van (miután zsebbe visszaküldted a zsé felét).
Amúgy igen szűkösek a lehetőségek.
A legtöbb ilyen pályázatnak olyan formai és tartalmi követelményei vannak, amiknek egy átlag "nincstelen" tőke nélküli, üzleti életen és pályázatírásban járatlan valaki nem felel meg.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Sajnos, azzal tisztában vagyok, hogy ha nincs narancsbáró haver, akkor nehéz az ilyen, csak bíztam benne, hogy hátha...
2014. máj. 14. 21:15
7/10 anonim válasza:
Mi a nagy ötleted? Cég = nuku meló = dől a lé!
Van csekély 5m megtakarításom (+1 működésképtelen lakókocsim ez a házam), ez egy fél élet műve.
Győzz meg, hogy érdemes befektetni nálad = egyből lesz önerőd pályázatokra!
8/10 anonim válasza:
Mérd megírni azt a levelet és ne várass tovább!
9/10 A kérdező kommentje:
... nem a gyakorin fogok üzleti partnert keresni, elhiheted.
2014. máj. 18. 21:58
10/10 anonim válasza:
Ha meggyőzöl, akkor nem itt fogjuk megkötni az üzletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!