Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 15 évesen milyen munkát...

15 évesen milyen munkát csinálhatnék nyáron?

Figyelt kérdés
Minden diákmunkánál 18 felettit keresnek. Tudok programozni, de sehová sem keresnek ilyen fiatal programozót. Saját fejlesztésen is gondolkodtam (játék), de egyedül nem megyek vele semmire. Csapat meg nincs.

2014. máj. 4. 11:32
 1/10 anonim válasza:

Kezdjük ott hogy programozónak 15 évesen (ami kicsit elég...érdekes) senki nem fog téged "felvenni" se alkalmazni.

VISZONT, elmehetsz címerezni, újságot hordani, földet művelni, autót mosni (igen Magyarországon is van ilyen nem csak Amerikába), TESCO-ba diákmunkásnak hátul a raktárban pakolni stbstb...

Azzal meg hogy játékot akarsz csinálni, hát hajrá...

Ha meg mindenképpen informatikai téren akarsz mozogni (elég valószínű sajnos) akkor feladhatsz egy hirdetést hogy megtanítod idősebbeknek is pl az Excel-t ilyen olcsó tanfolyam keretében vagy valami (Nem biztos hogy ilyent legális csinálni, nem tudom.)

Iskolában is tájékoztatnak nyári munkákról ha megkérdezed.

És amit mindenki mond, hogy a GOOGLE a barátod.

Üdv 16/F

2014. máj. 4. 13:00
 2/10 A kérdező kommentje:
A google a barátom, de mint mondtam kerestem, nem találtam. Pontosabban találtam, de mivel beszédhibás vagyok a telefonos ügyfélszolgálat talán nem a legmegfelelőbb. Programozni meg miért ne lehetne 15 évesen?
2014. máj. 4. 13:41
 3/10 A kérdező kommentje:
És amiatt érdekel inkább az informatikai munka, mert 500/óráért árut feltölteni nem a legjövedelmezőbb munka és nem lennék előrébb vele mint egyébként. Végső soron persze lehet ez marad.
2014. máj. 4. 13:43
 4/10 anonim ***** válasza:

16 évesen szülői engedéllyel kezdhetsz el hivatalosan dolgozni, de árufeltöltőnek kétlem hogy 18 alatt felvesznek.

Viszont Androidra, iOSre próbálhatsz valamit fejleszteni, referenciának, aprópénznek még jól jöhet.

2014. máj. 4. 13:50
 5/10 anonim válasza:
15 éves osztálytársamat is felvették a TESCO-ba csak azért írtam XD
2014. máj. 4. 14:09
 6/10 anonim válasza:

clans.hu

infinityhosting

ők asszem keresenek konfigos

programozói munkatársat

2014. máj. 5. 10:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsó: és erre van kereslet?
2014. máj. 5. 11:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Kicsit kiakasztó, hogy 500 Ft-os órabérre azt írod, hogy azzal nem vagy előrébb.. Rengeteg felnőtt ember keres ennyit, ennyiből él, családot tart fenn..

Az infó jó játék, de még 5-6 évig biztos nem látsz belőle pénzt, ahhoz kicsit komolyabb tudás kell.

2014. máj. 8. 21:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Sajnos. Bár ők nem ebből élnek, hanem a segélyekből. Illetve kétkeresős modellel.

Honnan tudod, hogy mennyit tudok? Maga a nyelv megy. A logika is megvan. És egy erős matekos hátterem is van.

2014. máj. 8. 23:28
 10/10 anonim ***** válasza:

"Saját fejlesztésen is gondolkodtam (játék), de egyedül nem megyek vele semmire."

Innen tudom, hogy nem értesz hozzá eléggé.

Én nem tartom magam kész programozónak, de már 4-5 játékon túl vagyok. Ha te még egyet se írtál..

2014. máj. 9. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!