Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 24 évesen nem késő elkezdeni...

24 évesen nem késő elkezdeni brókerkedni?

Figyelt kérdés

Voltam pár hónapig "pénzügyi tanácsadó" , pár éve, de ugye semmi nem jött össze.. Most főiskolás vagyok, tanulok ezerrel, csak egy kis plusz pénzre lenne szükségem.

Köszi a válaszokat előre is.

2014. ápr. 19. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Az sose késő. Tipikusan olyan foglalkozás mint a zepter/ingatlan/mlm ügynök. Bármilyen kóklerből át tudnak képezni "pénzügyi kóklerré" hogy a fanatikus duma bevetésével egy kis mellékest össze tudj harácsolni hiszékeny buta emberek kárán.
2014. ápr. 19. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán mit értesz brókerkedés alatt?
2014. ápr. 19. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
39%

Hát ez nagyon nem az a "fusiban csinálgatom és némi pluszt hoz a konyhára". Teljes embert kíván és még annál is többet. Meg tanulást, ismeretségeket, éveket az életedből. Kevesen nyilatkoznak utólag úgy, hogy megérte. Nem diákmunka, na, de még csak nem is ajánlott opció az életre. Beállítottság kérdése is.

Zepteres téma nem tudom hogy jön ide, igazi brókerekről beszélgetünk, gondolom.

2014. ápr. 19. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:
48%

Beszervezős brókerre gondolsz, mikor jutalékot kapsz minden új belépő befizetésére? Ha van hozzá gyomrod nem késő belépni, balekok pedig voltak és lesznek is tehát, ha pofátlan és könyörtelen vagy. Árva gyárosként hatalmas sikereid lehetnek!

(remélem nem ez a célod)

2014. ápr. 19. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!