Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Autókereskedést szeretnék...

Autókereskedést szeretnék nyitni, külföldről behozott és itthoni autókkal is. Kata adózási rendszerrel működik? Egész pontosan mik a feltételei egy ilyen vállalkozás alapításához? Köszönöm.

Figyelt kérdés

#autókereskedés #kinti autók regisztrálása #egyéni vállalkozás elindítása autóker.
2014. ápr. 9. 07:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Ember, használd már a Google - t...

Kata az 6M éves ár bevetési éri meg. Beszélj már egy könyvéből mielőtt írogatni bárhova. Szerintem nyiss inkább egy sört ki, ne kereskedést. :)

Ha azt se tudod hogy kezdj hozzá akkor tuti bukta lesz. Bocs ha kicsit kemény voltam, de ez a frankó.

2014. ápr. 9. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
olcsobban add el az autot, mint amenyiert megvasarolod ! az mindenkinek bejon ;)
2014. ápr. 9. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Na, a telefon korrigálta amit írtam... Bevételig és könyvelővel.
2014. ápr. 9. 11:28
 4/4 sekri válasza:
a legfontosabb , helyileg hol akarod csinálni?
2014. ápr. 9. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!