Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 4 millió forintból milyen...

4 millió forintból milyen vállalkozást érdemes indítani (részletek lennt! )?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, 18 éves korom óta a kereskedelemben dolgozom. Számtech üzletben voltam először raktáros, majd értékesítő, végül üzletvezető. Sajnos a cég a jó forgalom ellenére egyik napról a másikra csődbe ment, kiderült hogy a tulaj trükközött az adókkal. Az eddig fizetésem nettó 250.000 volt, ezt megközelíteni se tudom más hasonló munkahelyen manapság. Körbeérdeklődtem, még minimálbéres értékesítői állás sincsen sehol.

Mivel tisztában vagyok azzal hogy kereskedni nem lehet 4 millió forintból és nekem csak ennyi a félretett pénzem, valami szolgáltatásban gondolkodom. A vendéglátást igyekszem elkerülni (kocsma, stb.) mert nem értek hozzá.

Azért írtam ide, mert hátha valakinek támad valami jó ötlete. Sajnos a munkapiacon nem tudok elhelyezkedni, már minden ismeretségemet bevetettem, de minimálbért lehet elérni max, vagy kezdhetem elölről raktárosként. Hiteleim vannak, úgyhogy ezt nem engedhetem meg magamnak. Hitelcsapda a lakásra, havi 90e törlesztő :( Eddig nem volt akkora probléma kifizetni, de minimálbérrel már utcára kerülhetünk.

Ami felmerült eddig:

- szolárium (Budapesten)

- haj és szépségszalon

- étel készítés és kiszállítás (kicsiben, otthon készített ételekkel)

Ilyesmire gondolok, amire van igénye az embereknek és egy 200-300e forintot meg lehet vele keresni havonta.

2014. ápr. 7. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Rossz a házállásod, ha így nekiállsz vállalkozni biztos bukás. Te egy jó állást szeretnél csinálni magadnak, ez nem fog működni. Nincs tapasztalatod és képzettséged. Tehát élesben kell tapasztalatot szerezned és alkalmazottakat foglalkoztatnod (képzettség hiánya). A kezdőtőkéd kevés a helybérletre és az emberek bérére és az ötlet jövedelmező tételéhez.
2014. ápr. 7. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:
házállás=hozzáállás
2014. ápr. 7. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha már van már tapasztalatod az informatikai terén, akkor miért nem abban probálkozol?! Azért 4mFt-ból el lehet indítani egy kis vállalkozást! :)
2014. ápr. 7. 20:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, informatikában van tapasztalatom, de egy saját üzlet beindításához legalább kéne még 10M Forint. Ha árukészletet szeretnék, akkor kb. 20db notebookot tudok venni és még az üzletbérlést, többi kiadást nem is mondtam. Meg versenyezni sem lehet az szürkéző-feketéző webshopokkal.
2014. ápr. 8. 09:59
 5/6 anonim válasza:
Ha még nem sikerült elindítani egy vállalkozást, akkor jelezd, mert van ötletem. Mindenképp befektetési alapokba helyezném a pénzt, mert egy vállalkozás indításáshoz sajnos ez a pénz nem elegendő. Viszont vannak ellenőrizhető alapok, ahol a hozam többszöröse a lekötött bankbetéteknek, akár rendszeres havi jövedelmet is tudnak biztosítani.
2014. dec. 11. 23:34
 6/6 anonim válasza:
Szia! Hogy alakult?
2017. jan. 16. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!