Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Valaki tud olyan helyekről...

Valaki tud olyan helyekről Amerikában, ahol (média) keresik a magyar embereket?

Figyelt kérdés
Elvileg vannak olyan csoportok, vagy helyek, ahol magyarokat keresnek munkára, dolgozni meg stb., és elvileg Hollywoodban is van ilyen. Valaki tud erről valamit?
2009. dec. 18. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam itthon is, kint is mozifilmekben. Garantáltan mondom, hogy nincs ilyen. Kint is úgy lett munkám, hogy itthon dolgoztam egy amerikai produkcióban, összehaverkodtam egy-két emberrel, és amikor kimentem volt munka...
2009. dec. 18. 22:58
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, tök jó lehet neked:). Nekem van egy forgatókönyvem (fantasy trilógia), és azt lenne jó kint eladni, mert sajnos csak Amerikában valósítható meg. Marha nagy szerencse kéne.
2009. dec. 19. 09:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen helyről nem tudok, de Cleveland ban nagyon sok a magyar!
2010. jan. 3. 22:57
 4/5 anonim válasza:
magyarorszagon mostanaban tobb nemzetkozi produkciot is forgatnak, ossze kell haverkodni az arcokkal, es maris nem olyan nehez a dolog
2010. máj. 9. 23:42
 5/5 A kérdező kommentje:
tudsz mondani egy példát? Vagy hogy hol tudom keresni/megtalálni ezeket?
2010. máj. 12. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!