Valaki tud olyan helyekről Amerikában, ahol (média) keresik a magyar embereket?
Figyelt kérdés
Elvileg vannak olyan csoportok, vagy helyek, ahol magyarokat keresnek munkára, dolgozni meg stb., és elvileg Hollywoodban is van ilyen. Valaki tud erről valamit?2009. dec. 18. 16:19
1/5 anonim válasza:
Én dolgoztam itthon is, kint is mozifilmekben. Garantáltan mondom, hogy nincs ilyen. Kint is úgy lett munkám, hogy itthon dolgoztam egy amerikai produkcióban, összehaverkodtam egy-két emberrel, és amikor kimentem volt munka...
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, tök jó lehet neked:). Nekem van egy forgatókönyvem (fantasy trilógia), és azt lenne jó kint eladni, mert sajnos csak Amerikában valósítható meg. Marha nagy szerencse kéne.
2009. dec. 19. 09:48
3/5 anonim válasza:
Ilyen helyről nem tudok, de Cleveland ban nagyon sok a magyar!
4/5 anonim válasza:
magyarorszagon mostanaban tobb nemzetkozi produkciot is forgatnak, ossze kell haverkodni az arcokkal, es maris nem olyan nehez a dolog
5/5 A kérdező kommentje:
tudsz mondani egy példát? Vagy hogy hol tudom keresni/megtalálni ezeket?
2010. máj. 12. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!