Miért van hogy a Magyar média kb 90% zsidó?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 20:27
1/4 anonim válasza:
azért mert rasszista vagy és neked mindenki akinek van pénze zsidó.
De szerintem meg pont hogy látszik hogy mennyire megviseli őket ez az egész, a tv színvonala is romlik mint az állat az egész országgal. nem hiszem hogy titkos zsidó aranyból finanszíroznák, pedig az köztudott hogy minden zsidónak van aranybarlangja.
2/4 anonim válasza:
Mert mára már az ország 90%-a zsidó, aki azt mondja rasszista vagyok igaza van.
És nem azért gyűlölőm a zsidókat mert zsidók, a romákat meg azért mert romák...
Élősködő tetvek és dolgozni csak nagyon kis részük akar.
Sok magyar honfitársammal eltartjuk őket az adónkból. Magyarország 2011 taps, taps és taps...
3/4 anonim válasza:
Kedves utolsó ha a 90% zsidó akkor rossz hírem van mert jó eséllyel te is az vagy. Vagy te meg az egész családod és rokonságod a szerencsés 10%-ba tartozik mi? Azt meg gyakorlatilag kiteszik a cigányok, szóval akkor az vagy. Gyerekes ez a mindenki zsidó vagy cigány aki nekem nem tetszik hozzáállás.
4/4 anonim válasza:
Te is egy büdös zsidó vagy és még cigány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!