Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Befuccsolt a magyar média?

Befuccsolt a magyar média?

Figyelt kérdés

Mi történt a magyar médiával?a zenékkel?

Miért nincsenek már olyan jó zenék,mint a tnt-tiltott perc

vagy V-tech-homokba írt szerelem...???:O

Miért csak bu.zi sp van meg fluor???Akik a nyomukba sem érnek a pár éve feloszlott együtteseknek vagy előadóknak?!

És az újságírók is csak velük foglalkoznak,pedig a zenéjük egy halom sz@r...

Meg ilyenek befutnak,h Bikicsunáj meg egyéb baromságok...

És mi van azzal aki tényleg tud énekelni és zenélni?

Azokkal miért nem foglalkozik a magyar sajtó,média???

Miért csak az ilyen csí.rákkal???

2011. júl. 19. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Manapság abban van az üzlet, hogy elbutítják a szerencsétlen népet. A buta emberek ezeket a selejt sztárokat és előadókat követelik meg a médiától. Az a kevés ember pedig aki minőségi adást szeretne, le van sajnálva a létszám miatt és mivel csak ilyeneket adnak, egyre több lesz az agymosott szerencsétlen aki szintén ezeket fogja követelni.

A média és a minőségi zeneszolgáltatás már évek óta halott! Én jelenleg ott tartok, hogy úgy fél éve kidobtam a szobámból a tévémet, rádiót meg előtte sem hallgattam.

Ha értelmes műsort akarok nézni, akkor keresek magamnak az interneten.

2011. júl. 19. 00:21
 2/4 anonim ***** válasza:

semmi, ugyan ilyen volt régenis, csak az akkoriakat szeretted, a mostaniakat meg nem.

a médiában pedig szó sincs a tehetségről és a tudásról, kizárólag az eladhatóság számít.

2011. júl. 19. 00:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, de nem most
2011. júl. 19. 07:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Én már a TNT-t meg a V-techet sem szerettem.

Am meg ha van neted (úgy látom van), akkor keresd meg azon a szórakozásodat, a TV-t meg dobd ki. Nem vagy köteles ezeket nézni.

2011. júl. 19. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!