Befuccsolt a magyar média?
Mi történt a magyar médiával?a zenékkel?
Miért nincsenek már olyan jó zenék,mint a tnt-tiltott perc
vagy V-tech-homokba írt szerelem...???:O
Miért csak bu.zi sp van meg fluor???Akik a nyomukba sem érnek a pár éve feloszlott együtteseknek vagy előadóknak?!
És az újságírók is csak velük foglalkoznak,pedig a zenéjük egy halom sz@r...
Meg ilyenek befutnak,h Bikicsunáj meg egyéb baromságok...
És mi van azzal aki tényleg tud énekelni és zenélni?
Azokkal miért nem foglalkozik a magyar sajtó,média???
Miért csak az ilyen csí.rákkal???
Manapság abban van az üzlet, hogy elbutítják a szerencsétlen népet. A buta emberek ezeket a selejt sztárokat és előadókat követelik meg a médiától. Az a kevés ember pedig aki minőségi adást szeretne, le van sajnálva a létszám miatt és mivel csak ilyeneket adnak, egyre több lesz az agymosott szerencsétlen aki szintén ezeket fogja követelni.
A média és a minőségi zeneszolgáltatás már évek óta halott! Én jelenleg ott tartok, hogy úgy fél éve kidobtam a szobámból a tévémet, rádiót meg előtte sem hallgattam.
Ha értelmes műsort akarok nézni, akkor keresek magamnak az interneten.
semmi, ugyan ilyen volt régenis, csak az akkoriakat szeretted, a mostaniakat meg nem.
a médiában pedig szó sincs a tehetségről és a tudásról, kizárólag az eladhatóság számít.
Én már a TNT-t meg a V-techet sem szerettem.
Am meg ha van neted (úgy látom van), akkor keresd meg azon a szórakozásodat, a TV-t meg dobd ki. Nem vagy köteles ezeket nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!