Adna valaki úgy tőkét (3 Millió Ft), hogy közjegyző előtt aláírjuk? Hol találok ilyen hirdetést? Részletek lent.
Azért egy húsz éves cég nem kis értéket bír...
Tehát előfordulhat, hogy megéri a tranzakció.
Az a baj, hogy túl sok a szemét csaló Magyarországon. (Nem csak a parlamentben...;) ) Szerintem mindenkinek van ismerőse, akit hasonló módon próbáltak, vagy ténylegesen le is húztak, majd szépen felszívódtak. Hiába akarnád ezt tényleg visszafizetni, szerintem nincs olyan ember, aki még hinne ilyesmiben.
Az ügyvéd semmire sem garancia. Tételezzük fel, hogy nem cinkostársad (mert ugye ezt is mi zárja ki? lehúznak vkit 3 millióval, abból 1 az ügyvédé, megéri neki is) - akkor is lesz a kezedben egy papír, miszerint vki tartozik neked 4 millával. És? Max. kiadnak egy körözést, de ha van esze a tolvajnak, már rég nem Magyarországon van, és kész. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy 3-4 milláért a magyar rendőrség majd jól megkeresi a gonosztevőt, mondjuk Braziliában? :D
Szóval esélytelen szerintem.
Nem is gondoltam, rá!
Hátha belemegy!
Amúgy nem én mondanám meg, hogy hova menjünk ügyvédhez, vagy közjegyzőhöz.
Én adok neked 3 milliót,de cserébe fél év múlva 6 milliót kell vissza adnod! Mert nekem meg akkorra kell 6 milla...benne vagy?
(bilibe lóg a kezed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!