HOgy írjam a hirdetést?
NEm tudom melyik témába tartozik ez pontosabban szval ha rosz kategória bocsi.
arról lenne szó h szeretnék korrepetálás céljából feladni egy hirdetést de nem tudom hogy írjam meg
15 éves vagyok és ezt javasolták.. hogy expressre tegyem ki
szombatonként és vasárnaponként érnék rá délután
matekból és fizikából szeretnék korepetálást tartani
az elképzelésem az lenne hogy első alkalommal nem kell fizetni másodjára 300-at és a többi alkalommal is 45 p.
vagy ha szerintetek ez nem jó akkor tanácsokat várok :S
köszi szépen a segítséget
tudom hogy nem kéne még mert fiatal vagyok ezt hangsúlyoztam is..
és azért tettem csak 300 ft ot mert ha drágábbra teszem akkor biztos hogy egy szakképzetthez fordulnak..
így legalább olcsón is kijöhetnének ezzel
Először is gratulálok az ambíciódhoz, nagyon jó, hogy hasznosan szeretnéd eltölteni a szabadidődet, és az árral kapcsolatban sincsenek nagy elvárásaid! Ne hagyd, hogy olyanok letörjék a lelkesedésed, mint az első válaszoló.
Tedd ki expresszre, apronetre, slando.hu-ra a hirdetést.
Sokkal hatékonyabb, ha nem a sablonos "Hétvégenként a délutáni órákban matematika és fizika korrepetálást vállalok ...iskolai tanulóként, 300.-/45 perc áron. Az első alkalom ingyenes." hirdetési formát használod.
A hirdetésben koncentrálj az előnyeidre: nagyon kedvező az ár, ingyenes kipróbálási lehetőség (nincs kockázat!!! )
"Nem jól teljesít gyermeke matematikából vagy fizikából? Szívesen segítek felzárkózni, mindössze 300 Ft / 45 perc áron. Ráadásul kockázat nélkül kipróbálhatja, mit tudok, ugyanis az első alkalom ingyenes."
"Matematika vagy fizika terén gondjai vannak gyermekének? Adjon egy esélyt, hogy javítsak a helyzeten! Az első alkalom ingyenes, a többi óráért is csak 300 Ft-ot kérek. Gimnazista vagyok, hétvégén érek rá."
Stb...
Egyébként szerintem 300 Ft-nál nyugodtan kérhetsz többet is, még az 5-600 is nagyon kedvező ( hivatásos tanárok 1500-3000 körül vállalják... ) Én kb 10 éve ugyanilyen idős koromban korrepetáltam vidéken , már akkor is 400 Ft-ot ajánlottak, úgy hogy nem én kértem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!