En csinaljam vagy csinaltassam? Te melyiket javaslod?
Hát jelenleg a kérdésed a vicc kategóriában lenne helytálló :)
Két lehetőség van:
1. tudod, hogy a webshopból havi 20 000Ft-nyi nyereséged sosem lesz, ez esetben várjál 4-5 hónapot és csináld meg magad. (Igaz kétlem, hogy neked ez így menni fog, de reménykedek, hogy tévedek...)
2. a boltocska termeli a profitot 20 000Ft nem hogy havi, de akár heti szinten is befolyik profitként... Ez esetben az 5 hónap kieséssel elvesztenél elég jelentős összeget!
Mi ez a nagy újítás, ami egyedivé tesz, erre nem fog válasz jönni nem is várja senki, hogy megválaszold! Ami viszont fontosabb, hogy valóban újításnak minősül-e, esetleg csak te nem vagy elég tájékozott a témában és már 10 éve megcsinálta más az ötletedet! Ennek utána jártál már?
Miből gondolod a te ötletedet extraként értékeli a nagyérdemű?
Miből gondolod ez növelné a forgalmadat?
Ha van üzleti terved, akkor van bevételi kalkulációd is! Ez esetben a kérdésedre az első 2 pont figyelembevételével már meg is van a válaszod, tehát a kérdés kiírása felesleges volt... Feltételezem, hogy nincs terved, de remélem tudod mi az üzleti terv!
Koszi a kommenteket.
Utolso valaszolonak:
Nincs uzleti tervem, de gondolom te is talalkoztal mar olyannal aki enelkul is celbaert.
Mivel meg en nem hallottam hogy lenne ilyen amit en akarok csinalni az azt jelenti hogy en jobb vagyok, mert ezt tudni fogja mindenki.
"Nincs uzleti tervem, de gondolom te is talalkoztal mar olyannal aki enelkul is celbaert."---Eddig még nem, viszont sok olyannal találkoztam már, aki enélkül becsődölt!
"Mivel meg en nem hallottam hogy lenne ilyen amit en akarok csinálni az azt jelenti hogy en jobb vagyok, mert ezt tudni fogja mindenki."---te nem hallottál, de más sem? Miért jelenti, hogy te jobb vagy és mivel jobb? Miért tudná ezt bárki? Tényleg nem értem a gondolatmenetedet! Szabad megkérdezni, hány éves vagy?
26 vagyok teli álmokkal :D
Akkor elmesélem, hogy gondolom.
-Rengeteg ötletem van. Tudom, hogy ez még nem lesz elég, de hamar tanulok és alkalmazkodom. Én ebbe vagyok jó.
5 éve dolgozom ugyan azon a helyen és elértem benne a "maximumot". Már nem tudnak új dolgot mutatni és szerintem a munkahelyek nagy többsége betanulásos /kivétel az amihez képesség kell pl kézügyesség/ és én azokat hamar betanulom és megunom
Új ingerekre új kihívásokra vágyok, amit a vállalkozás megadhat. Még csak könyveket olvastam róla, de azok nagyon feldobtak és beindították az agyam, akkor jöttem rá, hogy én többre is képes vagyok. Jobban is kihasználhatom a gondolkodásomat/szemléletmódomat.
5 év alatt azt tanultam meg, ha valaki csinál valamit azt még attól lehet jobban is vagy máshogyan.
Te gondolom tapasztalt vállalkozó vagy ezért lenne egy kérdésem:
-azok lettek sikeresek, akik az embereken akarnak segíteni megkönnyíteni az életüket, ehhez vannak álmaik, amit akkor is végigvisznek még ha akadályokba ütköznek is?
A jövőt nem tudom, ezért nem készülhetek fel mindenre, viszont azt érzem hogy sikeres leszek és amíg ezt gondolom, addig azon leszek, hogy megvalósítsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!