Hogy csináljam/csináltassam meg Alice Cullen haját?
Találtam egy videót , csak nem tudom ,hogy az illető milyen hajszereket használ és ,hogy hol lehet kapni? Úgy ezt ha a fodrásznál csináltatom meg akkor csak egy pár napig marad úgy, ha mindennap szeretném ugye akkor otthon kell elkészíteni és azért érdeklődöm ,hogy van-e személyes tapasztalat? Vagy hogy csinálhatom itthon?
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=RFLHpIpViEo
Kép: [link]
Nekem volt ilyen hajam és nagyon szerettem. Tényleg eléggé macerás megcsinálni minden reggel eleinte... Valamit valamiért, nem igaz? De bele lehet jönni hamar. Csak körkefével kifele kell szárítani, hajvasalóval megigazítani. Esetleg zselével vagy hajlakkal be lehet fújni, hogy jól tartson. De azt azért hozzá kell tennem, hogy sose lesz olyan jó a frizura, mint Alice.nek, hisz neki folyamatosan egy csomó fodrász dolgozik a haján, hogy jól álljon. Ja, és minden reggel újra kell csinálni....
Remélem kielégítő választ kaptatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!