Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy csináljam/csináltassam...

Hogy csináljam/csináltassam meg Alice Cullen haját?

Figyelt kérdés

Találtam egy videót , csak nem tudom ,hogy az illető milyen hajszereket használ és ,hogy hol lehet kapni? Úgy ezt ha a fodrásznál csináltatom meg akkor csak egy pár napig marad úgy, ha mindennap szeretném ugye akkor otthon kell elkészíteni és azért érdeklődöm ,hogy van-e személyes tapasztalat? Vagy hogy csinálhatom itthon?

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=RFLHpIpViEo

Kép: [link]

2010. júl. 20. 16:53
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudom, de nekem nagyon nem tetszik ez a haj..
2010. júl. 20. 17:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem lehetsz vmi szolíd. Nem sértésből mondom.
2010. júl. 20. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell megcsinálnod neki, megtudja magának is ;)
2010. júl. 20. 18:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Már ugy értem magamnak. Én magamnak/ valaki nekem.
2010. júl. 20. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Én akartam olyan hajat,de letettem róla,mert mindennapos beállítás..elalszod,meg suliidőben jóval előbb kelni..Gyilkos.A hugom viszont megcsináltatta,de annyi idő kiállítani,hogy jól álljon,hogy csak ha megyünk valahova,akkor szoktam neki kiállítani.Jól néz ki meg minden,de sok a macera vele.
2010. júl. 20. 19:20
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
beállsz a ventillátor elé és közben fújod magadra a hajlakkot. tuti
2010. júl. 21. 00:31
 7/10 anonim válasza:
lécci írjatok már normális válaszokat is mert én is olyanra akarom megcsináltatni a hajam.
2010. aug. 7. 22:22
 8/10 anonim válasza:
nekem már meg van csinálva mamám szokta felállítani és már nem sok időbe tellik hajlakkot tesz rá meg hajzselét de nem mindig.
2010. aug. 14. 13:41
 9/10 Asleigh válasza:
Ha jó a fodrászod mint nekem ;) xD akkor magától beáll. Én is megcsináltattam így és 2-3-szot átmegyek a hajamon körkefével és már kész is. Néha ha nagyon elalszom akkor egy kis zselét is teszek rá, de különben nekem nem igényel túl sok munkát...
2011. jan. 9. 14:37
 10/10 klaudia1994 válasza:

Nekem volt ilyen hajam és nagyon szerettem. Tényleg eléggé macerás megcsinálni minden reggel eleinte... Valamit valamiért, nem igaz? De bele lehet jönni hamar. Csak körkefével kifele kell szárítani, hajvasalóval megigazítani. Esetleg zselével vagy hajlakkal be lehet fújni, hogy jól tartson. De azt azért hozzá kell tennem, hogy sose lesz olyan jó a frizura, mint Alice.nek, hisz neki folyamatosan egy csomó fodrász dolgozik a haján, hogy jól álljon. Ja, és minden reggel újra kell csinálni....

Remélem kielégítő választ kaptatok :)

2011. márc. 1. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!