Egy McDonald’s megépítése mennyibe kerül és mennyt hozhat havonta a tulajdonosnak?
A franchise-rendszerű McDonalds-nak is hoznia kell a McDonalds-tól elvárható minőséget, ez vonatkozik az épület minőségére is.
Ha jó helyen van akkor dől a pénz, Pesten a Moszkva téri meki is magánkézben van, van is forgalma.
De azt hogy ez mennyibe kerül pontosan egyedül a meki tudja neked megmondani, mivel nem csak az épületet kell megvenni/felhúzni, de be is kell rendezni, és csak egy grill több millió forint, a többiről nem is beszélve.
Berendezéssel együtt gondoltam.
Amúgy most olvasom:
"Partnerünknek nem szükséges megfelelő üzlethelyiséggel rendelkeznie, az éttermek helyszínét ugyanis minden esetben mi jelöljük ki, és adjuk át használatra a franchise átvevőnek, alapesetben 20 évre. Az étterem működtetéséhez szükséges gépek, eszközök beszerzése a franchise átvevő feladata. A beszerzések akár a gépekről, akár az alapanyagokról van szó, minden esetben az általunk kiválasztott, minősített beszállítóktól történnek."
Nem én írtam, de én is tudok ilyet, Budapest, Maglódi út Jászberényi út kereszteződése.
De a Hungária - Kőbányai út kereszteződésénél is franchise meki van, ott is szép forgalom van.
A legnagyobb amúgy a Nyugatinál levő meki, de az nem megánkézben van.
Ja bocs, Budapest, Szépvölgyi út.
460 millió volt a forgalma tavaly előtt, ezért ítélték bezárásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!