Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy McDonald’s megépítés...

Egy McDonald’s megépítése mennyibe kerül és mennyt hozhat havonta a tulajdonosnak?

Figyelt kérdés
Olyan építőtanagyból építik amiből olcsón kijön vagy olyan sok profitot hoz egy McDonald’s hogy megéri megépíteni drágán is?

2014. márc. 13. 07:58
 1/8 anonim ***** válasza:

A franchise-rendszerű McDonalds-nak is hoznia kell a McDonalds-tól elvárható minőséget, ez vonatkozik az épület minőségére is.

Ha jó helyen van akkor dől a pénz, Pesten a Moszkva téri meki is magánkézben van, van is forgalma.

De azt hogy ez mennyibe kerül pontosan egyedül a meki tudja neked megmondani, mivel nem csak az épületet kell megvenni/felhúzni, de be is kell rendezni, és csak egy grill több millió forint, a többiről nem is beszélve.

2014. márc. 13. 10:16
 2/8 A kérdező kommentje:

Berendezéssel együtt gondoltam.

Amúgy most olvasom:

"Partnerünknek nem szükséges megfelelő üzlethelyiséggel rendelkeznie, az éttermek helyszínét ugyanis minden esetben mi jelöljük ki, és adjuk át használatra a franchise átvevőnek, alapesetben 20 évre. Az étterem működtetéséhez szükséges gépek, eszközök beszerzése a franchise átvevő feladata. A beszerzések akár a gépekről, akár az alapanyagokról van szó, minden esetben az általunk kiválasztott, minősített beszállítóktól történnek."

2014. márc. 13. 10:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem csak a Moszkvainak van nagy forgalma!
2014. márc. 13. 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Mellettük itt tönkrement a meki, mivel csak évi 460 millió forgalma volt. Pedig elég sokan jártak ide 12 évig. Ha jól tudom 50 millió körül van a kezdőtőke. Ezzel vásárlod be magad.
2014. márc. 13. 10:26
 5/8 A kérdező kommentje:
És hol van az mellettünk melyik város?
2014. márc. 13. 10:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem én írtam, de én is tudok ilyet, Budapest, Maglódi út Jászberényi út kereszteződése.

De a Hungária - Kőbányai út kereszteződésénél is franchise meki van, ott is szép forgalom van.

A legnagyobb amúgy a Nyugatinál levő meki, de az nem megánkézben van.

2014. márc. 13. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja bocs, Budapest, Szépvölgyi út.

460 millió volt a forgalma tavaly előtt, ezért ítélték bezárásra.

2014. márc. 13. 12:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Kiszámoltam az évi 460 milliót, napi több mint 1 millió, 24 órás nyitvatartással óránként csak 40 ezer, percenként nincs egy ezres, így nem is tűnik soknak.
2014. márc. 15. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!