Ha egy ruhaüzletet akarok nyitni, akkor nekem, mint tulajdonosnak, vagy az alkalmazottamnak (ha én nem dolgoznék) milyen végzettségre van szüksége?
Elég egy bolti eladói végzettség vagy kell hozzá a boltvezetői?
Nem mindegy, mert a bolti eladói tanfolyam csak 100 ezerbe kerül, de a boltvezetői már 200 ezer összesen.
Tud valaki valamit erről?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Elég, ha az alkalmazottadnak van eladói végzettsége. Neked nem kell.
Az viszont nem hátrány, ha értesz hozzá! ;-)
De jó neked! Hol csinálod? Melyik város?
Nekem azt mondták, hogy külön-külön 100 ezerbe kerül, de ha kombináltan csinálom egyszerre a kettőt. akkor csak 180 ezer forint.
Egy helyen kérdeztem, de meg fogom nézni ahol csak tudom, ha azt állítod, hogy neked csak 115 ezer.
Más...
Tudom, hogy a tulajnak nem kell semmilyen végzettség és hogy csak az alkalmazottnak kell, hogy legyen végzettsége. Bolt nyitásához alapfeltétel, hogy a felelős személynek végzettség kell.
A kérdésem az lett volna, hogy elég-e egy ruhabolti eladói papír, vagy szükség van a boltvezetőire?
Erre várok válasz!
Azért köszi a válaszokat! Szép napot! :-D
Nekünk azt mondta a jegyző (ő engedélyezi a boltot), hogy bármilyen bolt nyitásához kell a boltvezetői. (vagy a tulajnak, vagy az alkalmazottnak, ha van)
Okt.1-től nem minden bolt nyitásához kell engedély, van amelyiknél elég a bejelentés.
Kereskedő-boltvezető tanfolyamot szerintem olcsóbban is végezhetsz, nézd meg itt, hátha találsz a közeledben: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!