Kiveszek egy házat főbérlőként és kiadom albérlőknek drágábban, működhetne?
Erre kell céget alapítani vagy simán magánszemélyként is lehet főbérlőset játszani?
Pl kiveszek egy házat 15 ezerért, aztán kiadom 20-ért. Mennyire működőképes az ötlet?
de ha feltöröd, te nem leszel jogszerű birtokos...
ennyi a különbség!
A bérleti szerződéssel, nem is kell bejelentened oda senkit, ha bérel, akkor ő a jogszerű birtokos!
Tájékozódj!
Engem semmi nem jogosít semmire, de ha a nemfizető bérlő nem megy el akkor neki meg mindenhez joga van???
Hogy van ez??
Látom nem érted!!
Ha jogszerűen bérel, jogszerűen van birtokban!
A kulcsszó a JOGSZERŰ!
Vágesz?
És igen, ha nem fizet a jogszerű bérlő, akkor sem lehet csak úgy kirakni! Megvan ennek is a menete!
Ellenben egy jogcím nélküli ott tartózkodót gond nélkül.
Te nem leszel jogszerű bérlő, ha feltörsz egy ingatlant vagy csak úgy bemész valahová, ugyanis nincs semmiféle jogalapod a használatra: se bérlés, se tulajdonjog, se szívességi használat...
"de ha a nemfizető bérlő nem megy el akkor neki meg mindenhez joga van"
én nem írtam sehol, hogy mindenhez joga van...megilleti a birtokvédelem, ezt írtam! Csak úgy nem pakolhatod ki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!