Szerintetek lehetetlen?

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó, hogy van egy álmom, hogy én nem olyan leszek mint az átlag emberek hanem én,többre vágyom ezt úgy értem hogy mocskosul gazdag akarok lenni de én hiszek benne nem csak úgy hogy most valaki elképzeli,hogy lehet így lesz hanem egyszerűen érzem és tudom hogy így lesz 19 vagyok még úton van az érettségi szakmám nincs.Azon gondolkodtam, hogy elmegyek akár külföldre is dolgozni ha találok valamit vagy itthon és spórolnél, hogy be tudjak indítani egy saját vállalkozást aztán még feljebb és még magasabb szintre emelném az egészet. Mellesleg a barátaim mindig azt mondják, hogy úgyse fog sikerülni meg ne éljem bele magam de én rendíthetetlen vagyok ezen a téren és bebizonyítom hogy sikerülni fog. Nem gazdag családból származom mielőtt ezzel kezdené valaki.Mit mondtok, hogy ha bele adok mindent akkor valóra válhatnak az álmaim?

2014. febr. 17. 21:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Sikerülni fog,légy biztos magadban! Az müxik!!:)
2014. febr. 24. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!