Szerintetek lehetetlen?
Legyen egy jó ötlet, és dolgozz vele sokat. És mikor feladnád akkor dolgozz keményebben.
A siker ott kezdődik, ahol mások feladták.
Tapasztalataim, és személyes véleményem szerint neked nem fog sikerülni.
Ettől függetlenül bármi bejöhet. Az ötös lottón se nyertem még soha, de ki tudja, lehet, hogy valamikor meg majd egymás utáni 4 héten is 5 találatosom lesz.
Ugyanilyen álmaim voltak ebben a korban, mint neked!
Az álmok maguktól nem valósulnak meg.
Szerintem az emberek 99% -nak ilyen álmaik vannak ebben a korban!
Neked azt kellene tenned szerintem, hogy hagyni a barátaidat, hagyni a tévét, hagyni a netet, az újságokat.
Fogni magad, elmenni a könyvtárba, és végigolvasni néhány ember életpályáját, majd, fogni magad, és eltölteni időt az utcán leginkább a fővárosban
(mert a vidék az vidék és az is marad hidd el nekem és ez nem sértés akart lenni)
Utaznod kéne az országban, és beszélgetni emberekkel.
Nagyon figyelj minden részletre, hagyd a saját gondolataidat ötleteidet, képzelgéseidet amikor másokkal beszélsz vagy vagy!
KÉRDEZZ ÉS FIGYELJ! MINDÍG KÉRDEZZ!!!!
A célodhoz csak így juthatsz közelebb, különben csak álom marad!
Egyáltalán tudod, hogy mi hogyan működik?
Például, hogyan működik a spórolás?
Te hogyan spórolnál?
Mindíg lehet spórolni?
Nem.
És a legtöbb embernek nem adatik meg, hogy spórolhasson.
Miért?
Mert olyan kevés a fizetése (és akármit kezd el dolgozni ott sem fog többet keresni)
Hogy egyszerűen kénytelen elkölteni azt a pénzt amit keres, mert enni kell, ruha kell, villany kell, mobil kell, melegvíz és fűtés kell.
Szóval spórolni csak akkor tudsz, ha többet keresel mint amennyit költened kell.
Igenám, de mennyit spórolsz, és mennyi idő alatt?
Mikorra lesz az elég és mire amit spóroltál?
Bankba rakod? elbukod a rejtett költségek, az eho a számal és a kártya dijak miatt meg még ki tudja mi miatt és vagy hozzáférsz a pénzedhez vagy nem.
Befekteted? Elbukhatod, nagy valószínűséggel!
Akik a pénzt forgatják (brókerek, spekulánsok) azoknak te a második, ember vagy vagy a sokadik, az első a saját zsebük!!
Olcsón veszel, drágán eladsz?
Ez kb 20 évvel ezelőtt ment, ma már mindenből túltermelés van és majdnem mindent odaadnak már nulla forintért is 24 havi ingyen részletre, csak vigyed a fenébe!!!
Órákon át ecsetelhetném még, de csak gondolatébresztőnek szántam, hogy ráébresszelek, hogy nem olyan egyszerű ám ez, úgyhogy most amíg még van időd erre, most ulj le, most vegyél egy füzetet, hagyd az álmodozást, és írd le az ötleteidet és a felmerülő kérdéseidet, és szerezd meg hozzájuk a helyes válaszokat!
Sok sikert az életben!
Azt látom itt gondnak, hogy túlzottan elnagyolt, távoli célt tűzöl ki. A mindennapokban ez nem fog idővel elegendő motivációt adni ahhoz, hogy ne add fel, ha nagyon fáradt, elcsigázott vagy.
Konkrét célokat tűzz ki, kisebbeket, közelebbiket (időben és könnyebben elérhetőeket). Ezekből lehet csak távlati célokat kialakítani, más esetben néhány hét alatt a távol ködébe vész a motiváció.
Ah, mindenki pont ezt mondja ennyi idősen, mintha szóról szóra magamat hallottam volna. Sőt nekem már kész ötleteim is voltak a megvalósításra, amit nagy mellénnyel elő is adtam. Hülyének is néztem minden károgót, hogy ez nem sikerülhet. Utólag látom, hogy mekkora baromságokat mondtam, teljesen hiányoztak az adózási, jogi ismeretek a megvalósításhoz és az egésznek annyira volt köze a valósághoz, hogy az is reálisabb elképzelés lett volna, hogy Károly herceg az utcán sétálva meglát és Diana helyett engem vesz feleségül.
Ha van egy forradalmi ötleted mint pl a Facebook volt, akkor igen, megvalósítható. Amúgy meg nem.
Külföldön sincs kolbászból a kerítés, én is kint vagyok, megélek normálisan, de szakmám is van, jó nyelvtudásom. Egy vacak érettségi semmit de semmit nem ér. Ha kijössz, lehet hogy találsz állást, pincérkedsz, kamiont rakodsz, esetleg jól is kereshetsz, de hogy milliomos nem leszel ebből, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!