Szeretném tovább vinni apukám vállalkozását, de előtte szeretnék egyetemre menni. Aki vállalkozó szeretne lenni, melyik egyetemre menjen? (Budapesten)
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 17:13
2/20 A kérdező kommentje:
miért is?
2014. jan. 9. 17:19
3/20 anonim válasza:
Én vállalkozó vagyok, meg is élek belőle... nem jártam egyetemre :(
5/20 egy újabb válaszoló válasza:
ÁVF na persze.
Kérdező: Ez attól függ, milyen vállalkozást szeretnél továbbvinni.
7/20 anonim válasza:
Ugyanarra, mint amire apukád járt.
9/20 egy újabb válaszoló válasza:
Nagy baj nincs vele, csak totál fölösleges ott egy percet is eltölteni. Akkor inkább komolyabb egyetemet végezzen el, vagy már kezdjen el Apukája cégében dolgozni tapasztalatszerzésként.
10/20 anonim válasza:
Érdekes, bátyám oda járt, és az összes ismerőse felelős beosztásban, jó pénzért dolgozik, vagy vállalkozik. Én ugyan Pécsre jártam, de bátyámtól függetlenül is sok jót hallottam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!