Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Az MLM és hálózat építés...

Whiskeysdad kérdése:

Az MLM és hálózat építés berkein belül sikerült már valakinek elérni a céljait illetve valós anyagi függetlenséget elérni?

Figyelt kérdés
ha igen, mennyi idő alatt, melyik cégnél és milyen oktatási rendszer alapján?

2014. jan. 2. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Nekem van pár ismerősöm, de ők nem a "nincs más választás és akkor elkezdek egyik napról a másikra mlmezni" alapján kezdték el(mert az ilyenek belebuknak), hanem mindig is bennük volt ez a adok-veszek dolog.

Szal jókor voltak jó helyen, megtalálták őket, bevállalták, aztán igazából ők már nem foglalkoznak nagyon értékesítéssel, hanem terelgetik a kezdőket, mentor szerűsegek.

2014. jan. 2. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Én egy alkusz cégnél 2,5 év alatt jutottam el egy olyan pozícióba, ahol a havi fizetésem többnyire 7 számjegyű. Nekem ez is olyan tapasztalat, mint ami az élet minden terén segített nekem: ha igazán akarod és hiszel magadban akkor menni fog.
2014. jan. 6. 23:07
 3/4 anonim válasza:
29%

hát az tipikus MLM.s duma , hogy ha igazán hiszel benne, ha igazán akarod majd akkor. S tényleg a bekerültek közül egyesek mint valami megszállott agymosott hisznek is benne.

Aztán hol erre , hol arra kell kemény pénzeket befizetni, MLM könyvek tréningek, egy -egy előadás potom 25000 ft- ért. S nehéz kiszállni, mert napi emailok emlékeztetnek, hogy mind tovább s amelyik szerencsétlen az nem is tud kilépni

2014. febr. 20. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Már több barátomnak sikerült elérnie a "függetlenséget" MLM által, ezért csatlakoztam én is :D Most ott tartok, h hódolhatok annak a szenvedélyemnek, h bejárom a világot, bár még nem érzem magam igazán függetlennek, de ami késik, nem múlik! :D Szóval elég klassznak tartom az egészet :)Jahm, és soha nem költöttem egy forintot sem trainingekre, és a kezdő költségeim is az első hónapban megtérültek :) Nem mondom, hogy nincs benne rengeteg munka, de a kitartás csodákra képes!! :D
2014. febr. 20. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!