Mit gondoltok, megéri Normand fenyővel "üzletelni"?
Figyelt kérdés
Indoklást is kérek, illetve, hogy van -e olyan ismerőse, aki foglalkozik ilyenekkel, vagy esetleg ő maga, és milyennek látja ezt? Megérné belevágni ? PErsze mellette más foglalkozásom is van, csak egy héten van úgy, hogy 3-4 szabadnapom is van, és mellette tudnék még mással is foglalkozni. Olyan 150-200 db normand fenyőre gondoltam.2013. dec. 30. 21:55
1/2 anonim válasza:
Két éve ültettem fenyőket, vegyesen luc, ezüst és normand. Bár azt mondták, hogy talaj szempontjából igénytelen, sajnos nekem nem sok maradt meg.
Viszont ha nálad megmarad, érdemes lehet belevágnod, mivel a csemeték ára elenyésző ahhoz képest, amennyiért karácsonykor tudnád eladni.
2/2 anonim válasza:
Ha van hozzá területed, persze, miért ne? Az első 1-2 évben párszor át kell kapálni, utána már azt sem. Nem ebből fogsz meggazdagodni, de a befektett energia, és pénz biztos megtérül. Őstermelőként fogod tudni eladni. Az első 2-3 évben nem is kell kiváltani, ráérsz majd annak az évnek a vége felé, amikor megkezded az eladást. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!