Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol lehet egyedi készítésű...

Hol lehet egyedi készítésű luxus kézműves műtárgyakat eladni külföldre? Ebay?

Figyelt kérdés

Foglalkoztam már hasonló műkereskedelemmel, de nem a saját munkáimat adtam el, volt pár vevőm új-zélandra, amerikába, de igazából nem biztos, hogy az ebay a legjobb az ilyen egyedi munkák eladásához. (különleges csillárok, használati tárgyak, nem a bóvli, tényleg érték, ipari szempontból is)

Itthon is el lehet adni, nyilván galériákon keresztül.

Esetleg vegyem fel a kapcsolatot külföldi galériákkal? Vagy jó lesz tényleg az ebay is? Nem akarok meskázni, meg etsyzni, ezek elég amatőr oldalak. A vaterát meg felejtsük is el, gyakorlatilag egy behajtócég :D

Szóval?

Esetleg csináljak weboldalt és hirdessek a facebookon, osztogassak katalógusokat puccos helyeken?

2013. dec. 24. 14:59
 1/4 A kérdező kommentje:

Ilyesmikről lenne szó:

[link]

2013. dec. 24. 15:00
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

mondjuk én konkrét használati tárgyakban gondolkozom.

40-50e alatt nem nagyon adnék el tárgyat. nem vagyok én kínai....

2013. dec. 24. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Az eBay jó, de amíg nem ismernek, hiába a dolog: elég komoly portfóliót kell, hogy mutass a vevőknek ahhoz, hogy elhigyjék: nem bóvlit vesznek. Ráadásul az csak a kereskedelmi felület, ahova tudod irányítani a vevőket mondjuk a saját oldaladról, de elég kevesen szoktak luxus-kézműves termékeket keresni konkrétan az eBayen. A művészeti és kézműves termékek terjesztének legbeváltabb módja még mindig a klasszikus vásáros, gallériás módszer: Németországban pl. kismillió kézműves vásár van minden héten, s vonattal nem is drága az út, meg viszonylag fizetőképes a kereslet, akik pont ilyesmit keresnek - könnyebb kapcsolatoakt szerezni. Persze a csomagcipeléssel ugyanúgy bajban van az ember, de ez az eBay rákfenéje is, hogy a nemzetközi futárszolgálatoknál a nagyértékű fragile csomagok szállítása és biztosítása elég tetemes összeget jelent.
2013. dec. 24. 15:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Na igen. Kezdjük itt. Mondjuk a portfolio elkészítése nem fog problémát okozni... Mondhatni profi vagyok a szakmámban, de inkább innovatív vagyok és alárendelt a stílusnak, luxusnak mint hagyományörző, vagy különleges kézműves.

Tehát a célcsoport inkább tehetős magánszemélyek, kávézók, éttermek, rendezvényházak, nem pedig a középosztály. Nyilván szeretnék valami nagyba belevágni. Azt mondjuk nem rossz, hogy a saját weboldalról az ebayre irányítom át a vásárolókat!

2013. dec. 24. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!