Hol lehet egyedi készítésű luxus kézműves műtárgyakat eladni külföldre? Ebay?
Foglalkoztam már hasonló műkereskedelemmel, de nem a saját munkáimat adtam el, volt pár vevőm új-zélandra, amerikába, de igazából nem biztos, hogy az ebay a legjobb az ilyen egyedi munkák eladásához. (különleges csillárok, használati tárgyak, nem a bóvli, tényleg érték, ipari szempontból is)
Itthon is el lehet adni, nyilván galériákon keresztül.
Esetleg vegyem fel a kapcsolatot külföldi galériákkal? Vagy jó lesz tényleg az ebay is? Nem akarok meskázni, meg etsyzni, ezek elég amatőr oldalak. A vaterát meg felejtsük is el, gyakorlatilag egy behajtócég :D
Szóval?
Esetleg csináljak weboldalt és hirdessek a facebookon, osztogassak katalógusokat puccos helyeken?
mondjuk én konkrét használati tárgyakban gondolkozom.
40-50e alatt nem nagyon adnék el tárgyat. nem vagyok én kínai....
Na igen. Kezdjük itt. Mondjuk a portfolio elkészítése nem fog problémát okozni... Mondhatni profi vagyok a szakmámban, de inkább innovatív vagyok és alárendelt a stílusnak, luxusnak mint hagyományörző, vagy különleges kézműves.
Tehát a célcsoport inkább tehetős magánszemélyek, kávézók, éttermek, rendezvényházak, nem pedig a középosztály. Nyilván szeretnék valami nagyba belevágni. Azt mondjuk nem rossz, hogy a saját weboldalról az ebayre irányítom át a vásárolókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!