Kft alapítása esetén ha alapítótőkét nem pénzbeli hozzájárulással hanem apportal biztosítom (pl. :ház) akkor előfordulhat hogy elveszítem a házat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 21:07
21/21 anonim válasza:
Egyébként befektetőknél a pénz, így nyilván náluk a döntés joga is. Te kritizálhatod őket, de attól pénzed nem lesz belőle....
Léteznek üzleti terv pályázati versenyek és ötletbörzék is befektetőkkel, célszerű lehet ott megfuttatni amit elképzeltél. Bár én már ott is találkoztam olyannal,ahol egymásnak ellentmondó vélemények jöttek, úgy ahogy mondod, egyik teljesen reálisnak mondta, másik "tévútnak" ugyanazt az üzleti elképzelést. De ezeken nem kell megsértődni, inkább csak újra gondolni és megfogadni a tanácsaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!