Van 65 ezer forintom.2 év alatt hogy csinálhatnék ebből 5 milliót?
Pályakezdő munkanélküli vagyok. 65 ezer forintot sikerült eddig félre tennem. Ezt most szeretném befektetni. A cél, hogy 2 év után legalább 5 millióm legyen.
Dolgozni nem nagyon szeretnék. Inkább a pénz dolgozzon helyettem, ahogy mondani szokták. Hogyan fogjak hozzá?
akkorse dobok privit! :D
akik a biztosítóknál kidolgozzák a konstrukciókat, vagy kockázatot elemeznek, vagy éppen éppen meghatározzák, hogy Tippmixen milyen oddsokkal lehet fogadni, milyen kötéssel, milyen kombinációkkal, azon bezony alkalmazott matematikusok
Közel olyan szinten kell értened a témát, mint nekik, ha te szerencsejátékból hosszú távon hasznot akarsz húzni
elszomorítasz h nem dobsz privit:D
jajóhátjódejjajóazúgyjó de azt azért megnézném h a mezei spoortfogadók közül hány buki másodállásban:D nekem sajnos maradnak a tabellák, statisztikák, elemzések:D
65 ezer , ebből 5 milliót?
lpersze, hogy l ehetseges, adjal kolcsont a norvegoknak
A 95% az nem kamat hanem az amennyit a buki visszafizet a játékosoknak ez esemény és iroda függő. Nézzük pl. ezt a meccset: [link]
Itt a Pinnacle 98,1-ot visszaad a játékosoknak tehát ezen a meccsen a profitja 1.9 százalék lesz. A bukik már az oddsokban meghatározzák a nyereségüket a többi már lényegtelen. A sportfogadásban olyan nagy a szórás hogy ha fegyelmezetten és tudatosan játszunk akkor nyereségesek leszünk. Persze nagyon ritka az olyan aki befizet 100 ezret és hónap végén megelégszik 10%-os profittal.
"Itt a Pinnacle 98,1-ot visszaad a játékosoknak tehát ezen a meccsen a profitja 1.9 százalék lesz."
Aki ilyet ír, az biztosan nem ért a sportfogadáshoz. Ebben az esetben csak akkor lenne 1,9% a fogadóiroda haszna, ha mind a 3 kimenetre pontosan ugyanannyi tét érkezik. Ez persze biztosan nem így lesz. Pl. ha minden fogadó hazai győzelemre tenne és az lenne az eredmény, akkor konkrétan 31% bukás lenne a fogadóiroda számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!