Mihez kezdjek, ha van 350ezer forintom, amit szívesen befektetnék valahova?
Figyelt kérdés
Sokáig bankban állt, de amennyit a bank lehúz( kezelési költség stb.) annyi kamat mellett, nemjó üzlet :S Szeretném ha a pénzem sokasodna( ki nem ) de a tősdézésbe meg nem merek belekezdeni, mert nem értek hozzá eléggé... Gondokodtam államkötvényeken, vagy aranyban, annak most megy fel az ára, de nem vagyok biztos magamban... Vélemények? (16/F)2011. júl. 21. 12:01
1/6 anonim válasza:
350e nem lehet sehova se befeketetni...
2/6 anonim válasza:
Kérdezz meg egy független (!) pénzügyi tanácsadót!
3/6 anonim válasza:
Nem nagyon érdemes ennyi pénzt. Férjem tesójának is kb. ennyi van, talán egy kicsivel több, de ráadásul max. egy évre tudná lekötni. Megkérdeztük apu bankárát, szerinte sehova sem érdemes nagyon!
4/6 anonim válasza:
van lehetőség és kockázatmentes is ! persze nem kell elvárni hogy kétszereződjön, de jobb lehetőséget tudok ajánlani a bankoknál.privátba bővebben beszélhetünk róla. Az infó nem ártott senkinek :) sőt!
5/6 anonim válasza:
Egyszerű lekötött betét, annak mindig magasabb a kamata, mint az infláció. Igaz, utána kell nézni, hol mik a kondíciók. Hosszabb távra (1-3 hónapnál hosszabb időre) nem érdemes lekötni.
6/6 Ilona64 válasza:
Tisztelt Hirdető!
Nem tudom aktuális-e még a befektetési szándéka. Legális, és nagyon gyors lehetőséget tudok ajánlani.
Kérem irja meg email-cimét nekem, és azonnal tájékoztatom.
Budapesti vállalkozók körében nagyon pörgös és népszerü.
email.cimem.
velemeny2010@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!