Van 550 ezer forintom, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Melyik bankban kössem le? Vagy menjek forexre, vagy csak simán valutázzak?2012. febr. 15. 13:03
1/18 anonim válasza:
Értesz a forexhez vagy a valutához? Mert ha nem, akkor bank. Vagy alapkezelő.
2/18 A kérdező kommentje:
nem értek hozzá, de ha folyamatosan ingadozik, csak lehet valamennyit rajta keresni
2012. febr. 15. 14:26
3/18 csibexke válasza:
ha nem tudod mibe fektesd be akkor neki se kezdj. nem ugy van ez.hogy betolom a lovét és fialni fog....
4/18 anonim válasza:
"
nem értek hozzá, de ha folyamatosan ingadozik, csak lehet valamennyit rajta keresni"
Vagy bukni -) Ha meg nem ingadozik akkor meg inflálódik, hozam nélkül.
5/18 anonim válasza:
Folyamatosan ingadozik, pontosan. Ha tudod merre fog menni a jövőben akkor keresni fogsz, ha nem akkor veszteni.
Ennyire nincs helye annak az 550e ft nek akkor add nekem, én szálámon elállhat.
6/18 A kérdező kommentje:
abból nekem mi a hasznom?:)
2012. febr. 17. 13:32
7/18 anonim válasza:
Kb anniy mintha tapasztalat nélkül betolnád valami forexprogramba.
8/18 A kérdező kommentje:
akkor mondjátok meg melyik banknál érdemes lekötni
2012. febr. 19. 18:57
9/18 anonim válasza:
OTP vagy CIB szerintem. Ott relatíve annyit adnak mint amennyit gondolsz hogy adnak.
10/18 A kérdező kommentje:
azt hallottam hogy az OTP drága, ez igaz?
2012. febr. 19. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!